Löysitkö itsellesi sopivan työpaikan? Hienoa, sitten vain kirjautumaan hakijaportaaliin ja jättämään hakemusta. Mikäli kirjautumistietosi ovat hukkuneet, tämän artikkelin ohjeilla saat unohtuneen käyttäjätunnuksen tietoosi tai luotua itsellesi uuden salasanan. Uuden salasanan tilaaminen ja tunnuksen selvittäminen … Klikkaa itsesi hakijaportaalin kirjautumissivulle Kirkkorekry.fi -sivuston oikeasta ylälaidasta ja valitse "Kirjaudu".
Tomi Kalliomäki työskentelee seurakuntamestarina Lohjan seurakunnassa Karjalohjan ja Sammatin alueseurakunnissa. Hänen työnsä on monipuolista ja vaihtelevaa – siihen kuuluu hautausmaiden ja kiinteistöjen hoitoa, puhtaanapitoa, kirkollisten toimitusten valmistelua ja tarjoilujen esille laittamista. Lohjan seurakunnan palveluksessa Tomi on ollut vuodesta 2020, vaikkakin kokemusta seurakunta-alalta on kertynyt jo lähes kymmenen vuotta.
Tanja Mäkelä työskentelee diakoniatyöntekijänä Lohjan seurakunnassa Roution alueella. Hänen työnsä on monipuolista ja elämänmakuista:
Kari Pöllänen työskentelee vastaavana suntiona Lohjan seurakunnassa. Hänen työnsä on käytännönläheistä, vaihtelevaa ja vastuullista:
Maarit Konkka työskentelee toimistosihteerinä Lohjan seurakunnassa.
Työnantaja kertoo yleensä melko tarkasti työpaikkailmoituksessaan, mitä osaamista, kokemusta ja piirteitä he etsivät.
Työhaastattelu on aina jännittävä tilanne. Haastatteluun valmistautumalla voit lieventää epävarmuuttasi ja parantaa mahdollisuuksiasi suoriutua haluamallasi tavalla. Tekoäly tarjoaa uusia keinoja myös haastattelutilanteeseen valmistautumiseksi. Tekoälypohjaiset sovellukset, kuten ChatGPT, voivat mm. esittää mahdollisia haastattelukysymyksiä ja antaa palautetta vastauksistasi. Näin voit hioa vastaustekniikkaasi, ja saada varmuutta tilanteeseen.
Jäitkö ilman kesätöitä tai etsitkö työtä tulevaksi syksyksi?
Työmarkkinat elävät jatkuvassa muutoksessa.
Uudessa työpaikassa aloittaminen on aina jännittävää, varsinkin jos kyseessä on ensimmäinen kesätyöpaikkasi.
Suomen evankelis-luterilaisella kirkolla on vahva rooli suomalaisessa yhteiskunnassa, niin historiallisesti kuin nykypäivänäkin.