cv
Näin teet hyvän CV:n

Ansioluettelo eli CV (curriculum vitae) on tiivistelmä osaamisesta, kokemuksesta ja jossain määrin myös hakijan persoonasta. Sen tulisi vakuuttaa työnantaja siitä, että hakija on potentiaalinen ja häneen kannattaisi tutustua tarkemmin haastattelun myötä. CV on edelleen hyvin yleisesti käytetty ja useimmiten tekstidokumentti. Monet työnantajat kuitenkin käyttävät valmiita verkkopohjaisia hakulomakkeita, mistä KirkkoRekryn hakulomakkeet ovat yksi esimerkki.

Millainen on hyvä kuva työnhaussa?

Yksi tärkeä työnhaun väline on edustava kuva itsestäsi. Millainen merkitys kuvilla on työnhaussa, varsinkin nykypäivänä?

Kuinka tunnistaa ja sanoittaa oma osaaminen?

Jokainen on varmasti joskus kamppaillut CV:tä tai työhakemusta tehdessään sen kanssa, miten kuvailla omaa osaamista ja ominaisuuksia työnantajalle.

Työnhaku kannattaa myös kesällä

Jäitkö ilman kesätöitä tai etsitkö työtä tulevaksi syksyksi?

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.