Oletko jo kuullut anonyymista rekrytoinnista? Nykyään puhtaasti hakijan osaamiseen perustuva työnhaku on mahdollista haastattelutilanteeseen saakka sellaisissa rekrytoinneissa, joissa tähän tarjotaan mahdollisuutta. Anonyymissä rekrytoinnissa hakemuksia käsitellään ilman työnhakijoiden tunnistetietoja kuten nimeä, kuvaa, syntymäaikaa, sukupuolta, yhteystietoja tai äidinkieltä.
Työnhaku voi todellakin käydä työstä. Varsinkin mikäli työnhaku pitkittyy, voi tuntua siltä, ettei koskaan tule valituksi.
Erottuminen on yksi tekijä, jota painotetaan työnhaussa etenkin, kun puhutaan kirjallisista työhakemuksista tai työhaastatteluista.
Olet varmaan joskus kuullut, kuinka joku on kertonut saaneensa työpaikan omien verkostojensa kautta.
Kuinka tehdä hakemus, joka on juuri sinun näköisesi ja jolla voit erottua muista hakijoista?
Työhyvinvoinnin merkityksestä puhutaan paljon. Kuinka omaa ja kanssaihmisten hyvinvointia voi pyrkiä edistämään niin työelämässä kuin työnhaussakin? Tässä artikkelissa tarkastellaan muutamia työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä ja keinoja niiden tunnistamiseksi sekä hyvinvoinnin edistämiseksi. Hyvinvointi työn keskiössä … Joka luukusta tulee ohjeita siihen, miten työhyvinvointia voi edistää mm. johtamisella, esimiestyöllä ja henkilöstön osaamisen kehittämisellä.
Löydät KirkkoRekrystä jatkuvasti kymmeniä avoimia työpaikkoja.
Jokainen on varmasti joskus kamppaillut CV:tä tai työhakemusta tehdessään sen kanssa, miten kuvailla omaa osaamista ja ominaisuuksia työnantajalle.
Oletko koskaan pyytänyt toista ihmistä toimimaan suosittelijanasi, kun haet uutta työpaikkaa?
Olitpa sitten uusi tai jo kokeneempi KirkkoRekryn käyttäjä, on tärkeää palata omaan profiiliin aika ajoin ja varmistaa…