Töitä hakemassa
Kuka luo työpaikkailmoitukset ja hakulomakkeet?

Kun haet työpaikkoja KirkkoRekryssä, eri työnantajien työpaikkailmoitukset ja hakulomakkeet saattavat poiketa toisistaan huomattavasti. Koska jokainen rekrytointi luodaan erikseen ja jokaisessa rekrytoinnissa on omat hakukriteerinsä, myös työpaikkailmoitusten sisällöt sekä rekrytoinneissa käytettävien hakulomakkeiden kysymykset luonnollisesti vaihtelevat.

Näin teet hyvän CV:n

Ansioluettelo eli CV (curriculum vitae) on tiivistelmä osaamisesta, kokemuksesta ja jossain määrin myös hakijan persoonasta.

Hakuvahti helpottaa työnhakuasi

Oletko kyllästynyt joka päivä tutkimaan, onko uusia kiinnostavia työpaikkoja ilmestynyt haettavaksi?

Lähesty aktiivisesti sinua kiinnostavaa työnantajaa jättämällä avoin hakemus

Tiesitkö, että KirkkoRekryn kautta voit jättää avoimen hakemuksen useille eri työnantajille?

KirkkoRekry työnhakusi tukena

KirkkoRekry ei ole pelkästään nettisivu, josta voit etsiä kirkon ja seurakuntien työpaikkoja.

Näin valmistaudut perinteiseen työhaastatteluun

Saitko kutsun työhaastatteluun? Hienoa! Haastatteluun ei kannata mennä kylmiltään vaan siihen kannattaa ehdottomasti valmistautua. Huolellinen valmistautuminen vaikuttaa varmasti suoriutumiseesi ja kertoo myös työnantajalle, että hakemasi työpaikka on sinulle tärkeä. Valmistautuessasi voit esimerkiksi pyytää jotain toista auttamaan sinua esittämällä haastattelijaa, jolloin saat autenttisemman harjoituskokemuksen.

Näin valmistaudut videohaastatteluun

Etätyön yleistymisen myötä suuri osa rekrytoinneistakin hoidetaan nykyään etänä, myös työhaastattelujen osalta.

Älykästä työnhakua

Tekoäly – tämän hetken polttavin puheenaihe. Oletko jo kokeillut tekoälysovelluksia, kuten ChatGPT:tä?

Millainen on hyvä kuva työnhaussa?

Yksi tärkeä työnhaun väline on edustava kuva itsestäsi. Millainen merkitys kuvilla on työnhaussa, varsinkin nykypäivänä?

Videoiden hyödyntäminen työnhaussa – miksi ja miten?

Videot ovat viime vuosina vallanneet jalansijaa niin sosiaalisen median sisällöntuotannossa kuin rekrytoinnissa ja työnhaussakin.

Sivu 2

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.

KirkkoRekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja työnhakuvinkkejä lähes päivittäin. Ota @kirkkorekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja X:ssä!