Oletko koskaan pyytänyt toista ihmistä toimimaan suosittelijanasi, kun haet uutta työpaikkaa? Suosituksia käytetään rekrytoinneissa yleisesti ja suosittelijoiden yhteystietojen tarjoaminen oma-aloitteisesti on yksi erinomainen tapa erottua hakuvaiheessa. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia perusasioita suosituksiin liittyen. Miksi ja milloin suosittelijoita tarvitaan?
Olitpa sitten uusi tai jo kokeneempi KirkkoRekryn käyttäjä, on tärkeää palata omaan profiiliin aika ajoin ja varmistaa…
Löysitkö itsellesi sopivan työpaikan? Hienoa, sitten vain kirjautumaan hakijaportaaliin ja jättämään hakemusta.
Löydät KirkkoRekrystä tällä hetkellä yli 70 työnantajan avoimet työpaikat. Kirkko ja seurakunnat tarjoavat monipuolisia työtehtäviä ympäri Suomen.
Kun haet työpaikkoja KirkkoRekryssä, eri työnantajien työpaikkailmoitukset ja hakulomakkeet saattavat poiketa toisistaan huomattavasti.
Ansioluettelo eli CV (curriculum vitae) on tiivistelmä osaamisesta, kokemuksesta ja jossain määrin myös hakijan persoonasta. Sen tulisi vakuuttaa työnantaja siitä, että hakija on potentiaalinen ja häneen kannattaisi tutustua tarkemmin haastattelun myötä. CV on edelleen hyvin yleisesti käytetty ja useimmiten tekstidokumentti. Monet työnantajat kuitenkin käyttävät valmiita verkkopohjaisia hakulomakkeita, mistä KirkkoRekryn hakulomakkeet ovat yksi esimerkki.
Oletko kyllästynyt joka päivä tutkimaan, onko uusia kiinnostavia työpaikkoja ilmestynyt haettavaksi?
Tiesitkö, että KirkkoRekryn kautta voit jättää avoimen hakemuksen useille eri työnantajille?
KirkkoRekry ei ole pelkästään nettisivu, josta voit etsiä kirkon ja seurakuntien työpaikkoja.
Saitko kutsun työhaastatteluun? Hienoa! Haastatteluun ei kannata mennä kylmiltään vaan siihen kannattaa ehdottomasti valmistautua.