Työnantaja Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - KirkkoRekry Skip to main content
Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Hae elämäsi työpaikkaan

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta on vireä, lähes 40 000 jäsenen yhteisö Etelä-Savossa kauniiden maisemien ja luontokohteiden äärellä. Seurakunnan palveluksessa työskentelee reilut 100 työntekijää ja vuoden aikana työntekijämäärä tuplaantuu, kun kesä- ja kausityöntekijät luetaan mukaan. Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia monipuolisissa tehtävissä niin hengellisessä työssä, hautausmaatyössä, kiinteistötyössä kuin toimistotyössä.

Meillä pääset osaksi monitaitoista ja innostavaa työyhteisöä. Tarjoamme hyvän, uuden oppimiseen kannustavan ilmipiirin sekä hyviä henkilöstöetuja muun muassa ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun (300 €/vuosi).

Testimonial picture

Työtä saa tehdä hyvässä ja toimivassa organisaatiossa. Luovuutta ja omaa näkemystä sekä osaamista arvostetaan. Aamuisin on mukava lähteä uuteen työpäivään :) Ja vielä... mukavat työkaverit <3

-Tarja Lappalainen, Susiniemen emäntä

Testimonial picture

Työyhteisömme on avoin ja eri työalojen välinen yhteistyö toimii hyvin. Mukaan pääsee mielenkiintoisiin ja sopivan haastaviin projekteihin ja kehittymistä tuetaan työnantajan puolesta mm. erilaisten koulutusmahdollisuuksien kautta. Hyvien työkavereiden kanssa on myös ilo tehdä töitä!

-Tuuli Kuosmanen, viestintäsuunnittelija

Työpaikat
Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.