Savonlinnan seurakunta Savonlinnan seurakunta Savonlinnan seurakunta Savonlinnan seurakunta Savonlinnan seurakunta Savonlinnan seurakunta Savonlinnan seurakunta

Tule töihin Saimaan kauneimmalle seudulle!

Meillä on täällä maalaisseurakuntien viehätystä ja Suomen parhaan kesäkaupungin vilinää, kulttuuritapahtumia ympäri vuoden, hyvät kalavedet ja marjametsät ja mukavia ihmisiä. Elämä Saimaan sydänseuduilla norppien naapurina on rauhallista ja yhteisöllistä. Täällä on tilaa elää omannäköistä elämää.

Työpaikat Savonlinnan seurakunta 1 Näytä kaikki Näytä kaikki

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.

KirkkoRekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja työnhakuvinkkejä lähes päivittäin. Ota @kirkkorekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja X:ssä!