Arkistonhoitaja - Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymä

Ylä-Savon seurakuntayhtymässä on haettavana määräaikainen arkistonhoitajan tehtävä ajalle 12.8.-31.12.2024

Ylä-Savon seurakuntayhtymään palkataan määräaikainen arkistonhoitaja ajalle 12.8.-31.12.2024 järjestämään seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien arkistoja. Seurakuntayhtymässä on siirrytty asiakirjojen sähköiseen arkistointiin 1.1.2024 lukien. Meillä on käytössä Domus asian- ja asiakirjanhallintaohjelma (Triplan Oy).

Etsimämme henkilö on yhteistyötaitoinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Tehtävässä vaaditaan paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä sekä halua kehittyä. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työotetta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Arkistonhoitajan palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 403 mukaan ja peruspalkka on 2.389,36 euroa. Lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman palvelusajan perusteella 3, 5, 10 ja 15 vuoden perusteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Katariina Bergbacka, p. 044-7335 211 ja sähköpostitse: katariina.bergbacka@evl.fi.

Tehtävää haetaan Kirkkorekryn kautta osoitteessa https://kirkkorekry.fi Hakuaika päättyy sunnuntaina 23.6.2024 klo 23.59.

Ylä-Savon seurakuntayhtymässä on viisi itsenäistä evankelis-luterilaista seurakuntaa (Iisalmi, Lapinlahti, Nilakka, Sonkajärvi ja Varpaisjärvi). Seurakuntayhtymä on perustettu vuonna 2011, ja sen tehtävänä on huolehtia jäsenseurakuntien omaisuuden hoidosta, hautaustoimesta, toimistopalveluista, viestinnästä sekä talous- ja henkilöstöhallinnosta. Tavoitteena on tukea seurakuntien hengellisen perustehtävän toteuttamista. Jäseniä on yhteensä 29 058 (31.12.2023). Työntekijöitä on yhteensä noin 85.

Ilvolankatu 14b
74100 Iisalmi

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.