Begravningsväsendets områdesansvarig säsongarbetare - Vaasan seurakuntayhtymä

Är du intresserad av mångsidigt utomhusarbete i en vacker miljö? Vi söker cirka 25 områdesansvariga säsongsarbetare för att sköta begravningsplatserna och gravar med skötselavtal på Vasa kyrkliga samfällighets begravningsplatser.

Vi söker cirka 25 områdesansvariga säsongsarbetare för perioden april-oktober för att sköta Vasa kyrkliga samfällighets begravningsplatser och gravar med skötselavtal på Gamla och Nya begravningsplatsen i Vasa samt på Lillkyro begravningsplats.

Som områdesansvarig säsongsarbetare sköter du om gravarna på ditt område och den allmänna skötseln på begravningsplatsen. I gravskötseln ingår bland annat att iordningställa blomrabatter, plantera, vattna och gödsla blommor, rensa ogräs och klippa gräsmattan. Till den allmänna skötseln av begravningsplatserna hör övrigt underhåll och städning av områdena. I arbetsuppgifterna ingår även att handleda sommararbetarna.

Detta förväntar vi oss av dig:
- en positiv inställning
- initiativförmåga, flit och samarbetsförmåga
- förmåga till fysiskt utomhusarbete
- förmåga att bemöta anhöriga som besöker gravarna
- att du har fyllt 18 år.

Tidigare arbetserfarenhet inom branschen är inte nödvändig eftersom du får utbildning i alla arbetsuppgifter. Vi värdesätter ändå utbildning inom branschen, arbetserfarenhet samt kunskap att använda små maskiner.

Vi erbjuder dig
- mångsidigt arbete utomhus i en vacker miljö
- en öppen och trevlig arbetsgemenskap
- bra arbetsutrustning och verktyg
- den kyrkliga samfällighetens personalförmåner, såsom omfattande företagshälsovård.

Arbetet inleds i april och avslutas i oktober, eller så kan vi komma överens om längden på arbetsperioden. Lönen (grundlön + erfarenhetstillägg) är i enlighet med kravgrupp 303 i KyrkTAK 2101,06-2384,56 €/mån beroende på arbetserfarenhet (från och med september 2111,57-2395,07 €/mån). Arbetstiden är vardagar kl. 7.00-15.30, totalt 38 timmar 15 minuter per vecka. Arbetet har en prövotid.

Sök arbetet via KirkkoRekry senast 29.2.2024. Vi behandlar ansökningarna och kallar en del sökande till intervju redan under ansökningstiden. Arbetsplatserna besätts när vi hittar lämpliga personer. Vi kallar till arbetsintervju per telefon eller e-post, så följ med din e-post.

Mer information om begravningsplatser hittar du på adressen www.vasaevl.fi/begravningsplatser

Arbetsledare Annette Ratilainen (annette.ratilainen@evl.fi, puh. 044 480 8474)

Lär dig mer om oss

www.vasaevl.fi/rekrytering

Vörågatan 1
65100 Vaasa

Mer om arbetsgivaren
Sök nu!

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.