Seurakunnassa on kolme diakonian virkaa. Tehtäviin kuuluu yleinen diakoniatyö. Erityisenä kiinnostuksen ja osaamisen kohderyhmänä on vanhustyö.
Hakemukset toimitetaan 31.7.2024 klo 15 mennessä osoitteella Muhoksen seurakunta, Kirkkotie 32, 91500 MUHOS tai sähköpostilla vesa.palokangas@evl.fi Hakemuksia ei palauteta.

Tiedustelut kirkkoherra Vesa Palokangas, p. 040 1620 410. Lisätietoja antavat myös diakoni Hanna Kaisto-Vanhamäki p. 040 5470 784 ja diakoni Pia-Mari Kuure p. 040 6267 266.

Muhos on vireä kunta ja seurakunta Oulujokilaaksossa. Työntekijöitä seurakunnassa on 19 ja jäseniä noin 7000.

Kirkkotie 32
91500 Muhos

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.