Diakonian kesätyö 2024, Oulun tuomiokirkkoseurakunta - Oulun ev.lut. seurakuntayhtymä

Oulun tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana diakonian kesätyöntekijän paikka joko sairaanhoitaja -diakonissaopiskelijalle tai sosionomi -diakoniopiskelijalle ajalle 3.6.2024-2.8.2024.

Kesätyöntekijän tehtäväkuvaan kuuluu mm. ajanvaraus- ja vastaanottotoiminta, kotikäyntityö, diakonian kesän aamukahvit, retket, tapahtumat, somessa tehtävä työ, sekä kesän ajan muuhun diakonian toimintaan osallistuminen. Edellytämme kirkon jäsenyyttä sekä valmiutta osallistua jumalanpalveluselämään.

Muu tarvittava osaaminen:
Hyvät vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot ja hygieniapassi. Eduksi katsotaan opintoihin kuuluvan pitkän seurakunta-alan harjoittelun suorittaminen.

Palkkaus KirVESTES 2023- 2025 mukaisesti vaativuusluokissa 201-302 opintojen vaiheen mukaan.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme kautta. Hakuaika päättyy 29.2.2024 klo 15. Kesätyöntekijän valinnasta päättää Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoherra diakoniatiimin tiimivastaavan esittelyn perusteella.

Diakonian kesätyötä koskevat tiedustelut diakonian tiimivastaava Heidi Karvonen p. 040 574 7091 ja varatiimivastaava Marjukka Huhtelin p. 040 574 7169.
Sähköistä hakemista koskevat tiedustelut henkilöstösihteeri Jaana Väyrynen, p. 044 788 3929.

Oulun seurakuntayhtymään kuuluu seitsemän seurakuntaa, yhtymän johto ja kuusi palveluyksikköä. Oulun seurakuntien jäsenmäärä on noin 150 000. Päätoimisia työntekijöitä on noin 400.

Oulun tuomiokirkkoseurakunta on Oulun ydinkeskustan seurakunta, johon kuuluu noin 16 000 jäsentä. Työntekijöitä seurakunnassa on noin 25. Diakonian viranhaltijoita on neljä ja he muodostavat oman tiimin yhdessä lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaajan kanssa.

Isokatu 17
90100 Oulu

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.