Diakonian osa-aikainen virka - Ylivieskan seurakunta

Haemme diakoniatiimiin uutta työntekijää monipuolisen työn jatkajaksi. Tehtävään kuuluu yleisen diakoniatyön lisäksi kehitysvammaisten parissa tehtävästä työstä vastaaminen.

Haettava virka on osa-aikainen (60 %), mutta sitä on hoidettu kokoaikaisena testamenttivaroilla. Palkkausta on päätetty jatkaa näin ainakin 31.12.2025 saakka.
Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 162 mukainen diakonian virkaan vaadittava tutkinto.

Virkaan valittavan toivotaan ottavan viran vastaan 1.9.2024. Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan. Peruspalkan lisäksi maksetaan työkokemuksen mukaan määräytyvää kokemuslisää. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, mukavan työyhteisön, perehdytyksen, hyvät työtilat ja välineet, laajan työterveyshuollon, oman kuntosalin, lounasedun sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun (ePassi) ja mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään (ePassiBike).

Työhaastattelut kutsutuille järjestetään maanantaina 10.6. Kirkkoneuvosto valitsee työntekijän kokouksessaan 11.6.2024.

Lisätietoja virasta antaa kirkkoherra Eija Nivala 044-7118614 (lomalla 20.-31.5.) tai johtava diakonian viranhaltija Satu Similä 044-7118628.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä tarjoamalla henkilöstölle koulutusta suunnitelmallisesti. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittää ja kehittyä työssäsi.
Ylivieskan seurakunnassa ja Merijärven kappeliseurakunnassa on jäseniä noin 13 384 ja työntekijöitä noin 50. Kirkkoon kuuluvuusprosentti oli viime vuoden vaihteessa 81,5 % Ylivieskan kaupungin ja Merijärven kunnan asukkaista. Seurakunta kuuluu Kalajoen rovastikuntaan ja Oulun hiippakuntaan.
Toiminta-ajatuksemme: ”Lähelle ihmistä – lähelle Jumalaa.” Seurakunnalla on ”Ovet auki” -strategia vuoteen 2026 saakka.

Terveystie 11
84100 Ylivieska

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.