Allow content Salli luokan analytics evästeiden katsoa sisältöä

Kouvolan seurakunnassa on haettavana diakonian virka 1.10.2024 alkaen.

DIAKONIAN VIRKA

Kouvolan seurakunta hakee diakonian viranhaltijaa 1.10.2024 alkaen.

Kouvolan seurakunta on yksi Kouvolan seurakuntayhtymän viidestä paikallisseurakunnasta. Toimialueena on kaupungin keskusta ja lähiasuntoalueet. Diakoniatiimiin kuuluu diakoniatyön johtaja, viisi diakoniatyöntekijää, toimistosihteeri sekä diakoniapappi. Kouvolan seurakunta tarjoaa merkityksellistä, haastavaa ja vastuullista työtä uudistuvassa tiimissä. Sinulla on mahdollisuus luoda uutta, kehittää ja vaikuttaa omaan työhösi.

Viran tehtäviin kuuluu mm. mielenterveystyö, työ surevien parissa, kriisityö ja lisäksi tiimin sisäisessä työnjaossa sovitut tehtävät. Mahdollisuus myös jäsenyyteen Hehu-ryhmässä. Toivomme sinulta suunnitelmallista ja innostavaa työotetta, tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen työhön sekä halua laaja-alaiseen yhteistyöhön eri verkostoissa.

Virkaan valittavalta edellytetään kirkkohallituksen päätöksen (nro 162) mukaista diakonian viran kelpoisuutta, ja hänen on oltava Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikoslain 6§2 mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virka tulee vastaanottaa sopimuksen mukaan, ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran hoitaminen edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukaan. Lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista kokemukseen perustavaa palkanlisää, käytössä on myös suorituslisäjärjestelmä. Henkilöstöetuina tarjoamme kattavan
työterveyshuollon, virkistys-, lounas- ja polkupyöräedun.

Hakemukset tulee toimittaa KirkkoRekry -järjestelmän kautta 16.6.2024 klo 23.59 mennessä.

Valintatyöryhmä valitsee haastatteluun kutsuttavat ma 17.6.2024.
Hakijoiden haastattelut pidetään ma 24.6.2024 klo 13 alkaen Kouvolan seurakuntakeskuksessa (Savonkatu 40, Kouvola). Seurakuntaneuvosto päättää diakonian viranhaltijan valinnasta kokouksessaan ti 3.9.2024.

Lisätietoja:

diakoniatyön johtaja Eija Grönvall

eija.gronvall@evl.fi

diakoniatyön johtaja Eija Grönvall
eija.gronvall@evl.fi

Savonkatu 40
45100 Kouvola

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.