Diakonian viranhaltijan sijaisuus - Vaasan seurakuntayhtymä

Vaasan suomalainen seurakunta hakee diakonian viranhaltijan vuorotteluvapaan sijaista. Työ sijoittuu Palosaren-Gerbyn alueelle ja työhön kuuluva erityistehtävä on lähimmäispalvelun koordinointi.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sosionomi AMK-diakoni / sairaanhoitaja AMK-diakonissa (Kirkon säädöskokoelma nro 162) tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa. Sijaisen tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Tehtävän pääasiallinen sisältö
- Asiakastyö; henkilökohtaiset keskustelut, taloudellinen avustaminen, kotikäynnit, laitoskäynnit
- Ryhmä-, leiri- ja retkitoiminta sekä hartaushetket
- Lähimmäispalvelun koordinointi
- Yhteistyö seurakunnan työalojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa

Arvostamme yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja.

Sijaisen tulee täyttää vuorotteluvapaalaissa sijaiselle asetetut ehdot.Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista: Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Hakemukset lähetetään sähköisesti 28.6. klo 23.59 mennessä kirkkorekry-palvelun kautta. Hakijoita pyydetään varautumaan mahdolliseen haastatteluun, joka pidetään 2.7.2024. Haastatteluun kutsutaan erikseen. Lisäksi haastatteluun kutsuttuja pyydetään ottamaan mukaan työ- ja tutkintotodistukset.

Lisätietoja antaa diakoniajohtaja Hanna Ehrnrooth puh. 044 480 8260 tai kirkkoherra Teijo Peltola puh. 044 480 8200

Tule töihin Suomen onnellisimpaan seurakuntaan! Pääset osaksi hienoa työyhteisöä ja tekemään monipuolista seurakuntatyötä lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vaasan suomalainen seurakunta on luterilainen hengellinen yhteisö, joka elää ja toimii merenrannalla sijaitsevassa kansainvälisessä yliopistokaupungissa. Kaupungin moni-ilmeisyys, teollisuus ja kauppa, taide, sivistys, koulutus ja kasvatus heijastuvat seurakunnan elämään arjessa ja juhlassa. Vaasassa on hyvä elää.

Seurakuntana kutsumme ihmisiä osallistumaan ja palvelemaan erityyppisissä jumalanpalvelusyhteisöissämme, huolehtimaan yhdessä lasten ja perheiden hengellisistä tarpeista ja toimimaan elämässä särkyneiden ja turvattomien puolesta.

Vaasan suomalaiseen seurakuntaan kuuluu runsas 29 000 jäsentä, ja se kuuluu Vaasan seurakuntayhtymään. Seurakunnassa työskentelee tällä hetkellä 53 viranhaltijaa ja työntekijää. Koko seurakuntayhtymässä on noin 160 työntekijää.

Raastuvankatu 13
65100 Vaasa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.