Skip to main content
Diakoniatyöntekijä - Helsingin seurakuntayhtymä

Hei diakoniatyöntekijä! Oletko diakoniatyön osaaja, jolla on tuntemusta työstä kaupunkiseurakunnassa? Sykkiikö sydämesi alttarilta arkeen suuntaavalle diakoniatyölle ja sen kehittämiselle? Onko verkostoituminen ja yhdessä tekeminen eri toimijoiden kanssa sinulle luontaista? Oletko valmis kohtaamaan eri-ikäisiä seurakuntalaisia yhdenvertaisesti heidän omista lähtökohdistaan käsin?

Haagan seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Työnkuvaan sisältyy yleisen diakoniatyön lisäksi yhteisöruokailun ja mielenterveystyön kehittämistä. Virkaan valittavalla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön kolmen hengen diakoniatiimissä. Kokemus verkosto- ja kehittämistyöstä sekä viestinnällisestä osaamisesta katsotaan eduksi.

Viranhaltijalta vaaditaan kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 162) 2 §:n tai 3 §:n mukainen tutkinto ja opinnot. Kirkkohallituksen tai piispainkokouksen aikaisempien tutkintopäätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nrolla 162 julkaistun kirkkohallituksen päätöksen 6 §:n 3 momentissa sanotaan.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen (KL 6 13 §). Valittavan tulee esittää rikosrekisteriote (RL 6 § 2 mom.) sekä hyväksyttävä todistus työterveyshuollon työhöntulotarkastuksesta. Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 503 mukaisesti ja lisäksi voidaan maksaa euromääräistä kokemuslisää työkokemuksesta riippuen.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakuaika päättyy 15.12. klo 12. Haku tapahtuu sähköisesti KirkkoRekry-palvelun kautta. Hakijoita pyydetään varautumaan mahdolliseen haastatteluun 11.1.2024.

Lisätietoja

http://www.helsinginseurakunnat.fi/haaganseurakunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa diakoniatiimin vs. lähijohtaja Sanna Laiho, sanna.laiho@evl.fi, p. 050 367 1225 tai kirkkoherra Mari Mattsson, mari.mattsson@evl.fi, p. 050 380 3201.

Tietoja organisaatiosta

Helsingin seurakuntayhtymä, Haagan seurakunta

Haagan seurakunta on yksi Helsingin seurakuntayhtymän 16 suomenkielisestä seurakunnasta. Seurakuntamme jäsenmäärä on noin 13 600, mikä on n. 50% alueella asuvista. Seurakunnassamme on 24 ammattitaitoista, motivoitunutta ja innostunutta työntekijää sekä seurakunnan kehittämiseen sitoutuneita luottamushenkilöitä ja seurakuntalaisia. Tutustu seurakuntaamme nettisivujen tai somen kautta ja tule mukaan joukkoomme!


Osoite: Vespertie 12, 00320 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat