Skip to main content

Diakoniatyöntekijän tehtävänkuvaan kuulu yleinen diakoniatyö; vastaanotto-, kotikäynti- sekä kokoavaa työtä ja saattohoitoystävätoimintaa.

Diakoniatyöntekijän tehtävänkuvaan kuulu yleinen diakoniatyö; vastaanotto-, kotikäynti- sekä kokoavaa työtä ja saattohoitoystävätoimintaa.
Tarjoamme sinulle arvostavan ja kotoisen työyhteisön ja tiimin, joka tukee ja kannustaa sinua työssäsi. Työskentely-ympäristön sijoittuu kauniin Evijärven rannoille. Työ on itsenäistä ja tukenasi toimii innostunut vapaaehtoisten joukko.
Odotamme sinulta innostuvaa ja joustavaa työotetta, kirkon jäsenyyttä ja selkeää sitoutumista kirkon perustehtävään. Arvostamme yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja sekä tiimityöskentelyn taitoja. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.
Viran kelpoisuusvaatimuksiin kuuluu piispaikokouksen hyväksymä tutkinto. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan sekä KL 6:33 §:n mukainen rikosrekisteriote. Viranhoito alkaa 1.5.2024 tai muuna sovittuna ajankohtana. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virka täytetään ehdollisena ja valinta vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kauhavanseurakunta.fi

Yhteystietomme

Diakonian työalajohtaja Marja Kosola p. 045 632 7707

Tietoa organisaatiosta

Kauhavan seurakunta on toiminnallisesti elinvoimainen 14.100 jäsenen eteläpohjalainen hengellinen yhteisö. Seurakunta on jaettu viiteen kirkkopiiriin. Täytettävän viran virkapaikka on Evijärvellä. Seurakunnassa on käytössä työalapohjainen organisaatio malli. Johtava diakoniatyöntekijä on kyseisessä virassa esihenkilönä. Työn suunnittelu tapahtuu tiimissä, johon kuuluu viisi viranhaltijaa.

Sijainti
Kirkkotie 3 b
62200 Kauhava

Tutustu työnantajaan
Hae työpaikkaa
Sinulle suositellut työpaikat
Pikalinkit
Suosituimmat maakunnat Uusimaa Varsinais-Suomi Pohjois-Pohjanmaa Pirkanmaa Pohjois-Savo Näytä kaikki
Suosituimmat kunnat Turku Oulu Espoo Lahti Jyväskylä Näytä kaikki
Suosituimmat ammattialat Hallinto- ja toimistotyö Näytä kaikki
Suosituimmat tehtäväalueet Näytä kaikki
Sivun tiedot
Kuntarekry Kuntarekry-logo

KirkkoRekrystä löytyy kirkon avoimet työpaikat kaikkialta Suomesta.

Työnhakijoille tarjoamme työvälineet työpaikkojen hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kirkon tehtävissä.

Työnantajille tarjoamme rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan.

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Katso palvelun tietosuojaseloste, tietosuojalauseke ja saavutettavuusseloste.

Palautetta voit lähettää osoitteeseen: tuki@kirkkorekry.fi tai lomakkeella.

Löydät meidät myös täältä:
Finnish Consulting Group Oy Finnish Consulting Group Oy-logo

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.