Diakoniatyöntekijän tehtävänkuvaan kuulu yleinen diakoniatyö; vastaanotto-, kotikäynti- sekä kokoavaa työtä ja saattohoitoystävätoimintaa.

Tarjoamme sinulle arvostavan ja kotoisen työyhteisön ja tiimin, joka tukee ja kannustaa sinua työssäsi. Työskentely-ympäristön sijoittuu kauniin Evijärven rannoille. Työ on itsenäistä ja tukenasi toimii innostunut vapaaehtoisten joukko.
Odotamme sinulta innostuvaa ja joustavaa työotetta, kirkon jäsenyyttä ja selkeää sitoutumista kirkon perustehtävään. Arvostamme yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja sekä tiimityöskentelyn taitoja. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.
Viran kelpoisuusvaatimuksiin kuuluu piispaikokouksen hyväksymä tutkinto. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan sekä KL 6:33 §:n mukainen rikosrekisteriote. Viranhoito alkaa 1.5.2024 tai muuna sovittuna ajankohtana. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virka täytetään ehdollisena ja valinta vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Diakonian työalajohtaja Marja Kosola p. 045 632 7707

Kauhavan seurakunta on toiminnallisesti elinvoimainen 14.100 jäsenen eteläpohjalainen hengellinen yhteisö. Seurakunta on jaettu viiteen kirkkopiiriin. Täytettävän viran virkapaikka on Evijärvellä. Seurakunnassa on käytössä työalapohjainen organisaatio malli. Johtava diakoniatyöntekijä on kyseisessä virassa esihenkilönä. Työn suunnittelu tapahtuu tiimissä, johon kuuluu viisi viranhaltijaa.

Kirkkotie 3 b
62200 Kauhava

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.