Ekonomichef (Tidigare kyrkoekonom) - Malax församling

Du som ekonomichef ansvarar för ekonomi- och personalförvaltning, förvaltning av fastigheter samt fungerar som arbetarskyddschef i församlingen.

Kom och jobba i Malax församling! Arbetet är mångsidigt och varierande, med goda möjligheter att själv utveckla arbetet. Även möjlighet till distansarbete.

Du fungerar som ekonomichef med ansvar för ekonomi- och personalförvaltning, förvaltning av fastigheter (där det ingår skog) samt fungerar som arbetarskyddschef i församlingen.

Till arbetsuppgifterna hör bl.a. organisering av ekonomifunktionen, uppgörande av budget och bokslut samt personal- och fastighetsärenden. Just nu pågår flera större fastighetsprojekt i församlingen. Ekonomichefen fungerar som förman och disponent. Ekonomichefen representerar arbetsgivaren.

Behörighetskrav för tjänsten är vid universitet, högskola eller yrkeshögskola avlagd lämplig examen samt erfarenhet av ekonomiförvaltning. Erfarenhet av fastighets-förvaltning, kännedom om församlingsarbete och erfarenhet av församlings-administration samt förmansuppgifter räknas som merit. Sök frimodigt även om du inte har kompetens på alla dessa områden!

Malax församling är en tvåspråkig församling med svenska som förvaltningsspråk. Språkkraven är utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt nöjaktiga muntliga och skriftliga kunskaper i finska.
Den som väljs ska vara medlem av evangelisk-lutherska kyrkan i Finland, eftersom kyrkoekonomen representerar församlingen.

Avlöning enligt Kyrkans tjänste- och arbetskollektivavtal. Tjänsten är 100 %, kontorsarbetstid 36 t 15 min/v.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Den som väljs ska uppvisa godtagbart läkarintyg. En prövotid på sex månader tillämpas.

Kontaktinformation

Ansökningshandlingar lämnas in via KirkkoRekry och skall vara tillhanda senast tisdag 30.4.2024 kl. 15.00.
Närmare upplysningar angående tjänsten ges av kyrkorådets ordförande Tomi Tornberg, tel. 050 559 7757, e-post tomi.tornberg@evl.fi.

Lär dig mer om oss

Malax församling är en levande landsbygdsförsamling med drygt 4000 medlemmar. Församlingen består av tidigare Malax, Bergö och Petalax församlingar som gick samman 1.1.2023.

Malax kyrktået 4
66100 Maalahti

Mer om arbetsgivaren
Annan information

Övrig information beskrivning

• Distansarbete: Delvis möjlighet till distansarbete
  • Sök nu!

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.