Hanketyöntekijä - Espoon seurakuntayhtymä

Hanketyöntekijöitä lasten sosiaalisen vahvistamisen hankkeeseen

Lasten sosiaalisen vahvistamisen hanke 2024 - 2027 tukee espoolaisia lapsia kouluympäristössä vahvistamalla lasten sosiaalisia taitoja ja yhteisöllisyyttä. Hankkeen kohderyhmänä ovat 4-5. lk oppilaat. Hanke sisältää yhteistyössä koulun henkilökunnan kanssa toteutettuja työskentelyjä luokkien kanssa sekä leiripäiviä.

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen kahta hanketyöntekijää ajalle 1.8.2024-30.6.2027. Hanketyöntekijä suunnittelee, kehittää ja toteuttaa hanketta yhdessä muiden hanketyöntekijöiden, yhteistyökoulujen ja opettajien kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu materiaalintuotantoa ja viestintää. Tehtävän pääpainopiste on oppilaiden kanssa tehtävä lähityö kouluissa ja leirikeskuksissa. Työtehtäviin kuuluu seurakuntien ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden järjestämään kouluikäisten toimintaan sekä rippikoulutyöhön osallistuminen koulujen loma-aikoina. Työtä tehdään itsenäisesti, työparina ja tiimissä.

Tehtävä edellyttää ryhmänohjaamistaitoja, pedagogista osaamista ja koulutusta, koulu- ja seurakuntatyön laaja-alaista tuntemista sekä yhteistyötyötaitoja. Tehtävässä edellytetään kykyä työskennellä lasten ja nuorten kanssa suomeksi. Valitun tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Arvostamme kehittävää työotetta sekä kulttuurien välistä osaamista espoolaisessa monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Arvostamme myös hyvää suullista ja kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa. Tehtävään soveltuvia koulutuksia ovat esimerkiksi luokanopettajan koulutus (ylempi korkeakoulututkinto) tai nuorisotyöhön suuntautuneen sosionomin (AMK) tai yhteisöpedagogin koulutus (AMK).

Tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 601 ja sen palkka on 31.8.2024 asti 3179-3592 euroa/kk ja 1.9.2024 alkaen 3274-3687 euroa/kk riippuen kokemuslisän määrästä. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Viikkotyöaika on 36 tuntia 15 minuuttia.

Espoon seurakuntayhtymällä on kattava työterveyshuolto, lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurietu. Työnantaja on koulutusmyönteinen työntekijöiden ammatillista kehittymistä tukevan henkilöstökoulutuksen osalta.

Hakemukset lähetetään KirkkoRekryn kautta keskiviikkoon 29.5.2024 klo 23 mennessä. Haastattelut järjestetään maanantaina 3.6. aamupäivällä sekä tiistaina 4.6. iltapäivällä.

Tiedusteluihin vastaa hankepäällikkö Raili Keränen-Pantsu, raili.keranen-pantsu@evl.fi, p. 040 833 0158

www.espoonseurakunnat.fi

Kirkkokatu 1
02770 Espoo

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.