Skip to main content
Hautausmaan kausityöntekijä - Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ulkotyöstä kauniissa ympäristössä? Haluatko työskennellä isossa työyhteisössä mukavien työkavereiden kanssa? Tule meille hautausmaan kausityöntekijäksi!

Haemme seitsemälle eri hautausmaallemme kausityöntekijöitä hoitamaan puistoalueita, hautausmaita ja hautainhoitorahaston sopimushautoja. Hautausmaamme ovat: Harjun, Rouhialan, Kirkonmäen, Anttolan, Haukivuoren, Ristiinan ja Suomenniemen hautausmaat. Meillä on tarjolla 40 hautausmaan kausityöntekijän työpaikkaa ja tarjoamme työtä ajalle 22.4.-29.9.2024.

Käytännössä työtehtävät ovat mm. nurmikon leikkuuta, kukkien kastelua ja haravointia. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on 38 h 15 min/vko, ma-ke klo 7-15.30, to klo 7-14.45 ja pe klo 7-14.30.

Edellytämme työhön valittavilta henkilöiltä kykyä fyysiseen ulkotyöhön ja positiivista asennetta, jolla pärjää ulkotyössä satoi taikka paistoi. Tehtävien hoitaminen edellyttää suomen kielellä kirjoitettujen ja puheella annettujen ohjeiden ymmärtämistä sekä suomen kielen puhumisen alkeita. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Arvostamme kuitenkin alan koulutusta, työkokemusta ja pienkoneiden käyttötaitoa.

Tehtävän palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmä 301 mukainen ja peruspalkka on 1.957 euroa. Lisäksi voidaan edellytysten täyttyessä maksaa valittavan henkilön aiempaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää työkokemusvuosien mukaan (71 €/3v, 141 €/5v, 211 €/10 v, 263,50 €/15 v). Seurakunnassa on käytössä suorituslisäjärjestelmä. Suorituslisän maksaminen perustuu työntekijän työsuoritukseen.

Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Toivomme kuulevamme sinusta pian, hae elämäsi kausityöpaikkaan KirkkoRekry-palvelussa 4.3.2024 klo 15.00 mennessä.

Haastattelut aloitamme jo hakuajan aikana. Työ alkaa 22.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Olemme vakaa työnantaja ja tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn, mukavan työyhteisön, hyvän perehdytyksen, lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, liikunta-, kulttuuriedun ja hierontaedun (125 €/5 kk), Cuckoo-hyvinvointisovelluksen ja virkistyspäivän.

Seurakunnassamme on lähes 40 000 jäsentä ja vakituisia työntekijöitä yli 100. Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia monipuolisissa tehtävissä niin hengellisessä työssä, hautausmaatyössä, kiinteistötyössä kuin toimistotyössä.

TE-LIVE

Katso TE-live -tallenne ja kuule lisää elämäsi kausityöpaikasta osoitteessa: https://te-live.fi/lahetykset/bxUE6ko5z (te-live.fi).

Lisätietoja

https://www.mikkelintuomiokirkkoseurakunta.fi/hautausmaat

Yhteystietomme

Heräsikö kysyttävää? Kysymyksiisi vastaa mielellään työnjohtajapuutarhuri Sirpa Jämsä, puh. 0400 143 310 tai sirpa.jamsa@evl.fi tai ylipuutarhuri Jaana Nyström, puh. 0400 143 311 tai jaana.nystrom@evl.fi.

Tietoa organisaatiosta

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta on vireä, lähes 40 000 jäsenen yhteisö Etelä-Savossa kauniiden maisemien ja luontokohteiden äärellä. Seurakunnan palveluksessa työskentelee reilut 100 työntekijää ja vuoden aikana työntekijämäärä tuplaantuu, kun kesä- ja kausityöntekijät luetaan mukaan. Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia monipuolisissa tehtävissä niin hengellisessä työssä, hautausmaatyössä, kiinteistötyössä kuin toimistotyössä.

Meillä pääset osaksi monitaitoista ja innostavaa työyhteisöä. Tarjoamme hyvän, uuden oppimiseen kannustavan ilmipiirin sekä hyviä henkilöstöetuja muun muassa ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun.

Sijainti
Savilahdenkatu 38
50100 Mikkeli

Tutustu työnantajaan
Hae työpaikkaa
Sinulle suositellut työpaikat
Pikalinkit
Suosituimmat maakunnat Uusimaa Varsinais-Suomi Pohjois-Pohjanmaa Pirkanmaa Pohjois-Savo Näytä kaikki
Suosituimmat kunnat Turku Oulu Espoo Lahti Jyväskylä Näytä kaikki
Suosituimmat ammattialat Hallinto- ja toimistotyö Näytä kaikki
Suosituimmat tehtäväalueet Näytä kaikki
Sivun tiedot
Kuntarekry Kuntarekry-logo

KirkkoRekrystä löytyy kirkon avoimet työpaikat kaikkialta Suomesta.

Työnhakijoille tarjoamme työvälineet työpaikkojen hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kirkon tehtävissä.

Työnantajille tarjoamme rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan.

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Katso palvelun tietosuojaseloste, tietosuojalauseke ja saavutettavuusseloste.

Palautetta voit lähettää osoitteeseen: tuki@kirkkorekry.fi tai lomakkeella.

Löydät meidät myös täältä:
Finnish Consulting Group Oy Finnish Consulting Group Oy-logo

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.