Seinäjoen seurakunnan hautausmaille haetaan kausityöntekijöitä 3-6 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin

Seinäjoen seurakunta hakee hautausmaan kausityöntekijöitä Nurmon, Peräseinäjoen, Törnävän ja Ylistaron hautausmaille. Pääasialliset tehtävät: Seinäjoen seurakunnan hautausmaa- ja puistotyöt.

Työsuhteen kesto 3 - 6 kuukautta, alkaen ti 30.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Koeaika 1 kuukausi.

Palkkaus KirVESTESin vaativuusryhmän 301-302 mukaan (1 914,88-1 980,74 €/kk, lisäksi mahdollinen kokemuslisä).

Hakuaika päättyy 29.2. klo 15. Paikkoja täytetään jo hakuaikana sopivien hakijoiden löytyessä.

HUOM! Nuorten kesätyöhaku tulossa myöhemmin erikseen.

Törnävän hautausmaa: Esko Karttunen puh. 050-5489 451 tai Harri Kosola puh. 050-362 0 059.
Nurmon ja Peräseinäjoen hautausmaat: Markus Koivisto puh. 040-7057 117.
Ylistaron hautausmaa: Anitta Punkari puh. 044-5806 723.

Seinäjoen seurakunta on Seinäjoen yli 65 000 asukkaan kaupungin alueella sijaitseva noin 200 eri alojen ammattilaisen yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Meitä työskentelee kaupungin neljällä, omaleimaisella alueella: keskustassa toimii Seinäjoen alueseurakunta, Nurmossa, Ylistarossa ja Peräseinäjoella on omat kappeliseurakuntansa. Lisäksi meillä on kolme leirikeskusta, ne sijaitsevat Nurmossa, Peräseinäjoella ja Ähtärissä.

Seinäjoen seurakunta tunnetaan yhteisönä, jonka jäsenyyttä, työtä ja työn tuloksia arvostetaan. Meillä jokainen tulee kohdatuksi lämpimästi ja avoimesti, ja kuulluksi omana itsenään. Vahvistamme yhteisöllisyyttä kutsuen jokaista lähetyskäskyn mukaisesti Jumalan yhteyteen, välittämään lähimmäisistä ja pitämään huolta luomakunnasta. Me pohjalaiset olemme tunnetusti yritteliästä väkeä, mikä seurakunnan toiminnassa näkyy voimissaan olevana kökkähenkenä, vapaaehtoistyöt ja talkoilla tekeminen ovat voimissaan.

Seinäjoen seurakunta tarjoaa työntekijöilleen lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, Smartumin kulttuuri- ja liikuntaedun, tyhy-toimintaa, kahviedun, polkupyöräedun, hierontaedun sekä mahdollisuuden kehittyä työssään. Tervetuloa Seinäjoen seurakuntaan!

Ruukintie 163
60200 Seinäjoki

• Seinäjoen seurakunta - Savuton työpaikka
  • Tutustu työnantajaan

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.