Haemme Kokkolan seurakuntayhtymän yhdeksälle hautausmaalle kausityöntekijöitä hauta- ja puistoalueiden yleishoitoon, kunnossapitoon ja viherrakentamiseen

Kokkolan seurakuntayhtymä hakee kausityöntekijöitä hautausmaille määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa ja työsopimusten kesto on 1-6kk. Viikotyöaika on 38h15min. Hakijan tulee olla syntynyt vuonna 2007 tai sitä ennen. Työsopimuksissa on koeaika.

Rekrytointeja tehdään jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopea!

Kausityöntekijöitä haetaan

1. Annan, Marian ja Elisabethin

hautausmaiden yleishoitoon sekä hautojen hoitoon. Työ sisältää mm. haravointia, kukkaistutusten hoitamista, viheralueiden hoitamista. Alan työkokemus katsotaan eduksi.

2. Annan, Marian ja Elisabethin

hautausmaiden kunnossapitoon ja viherrakentamiseen sekä vuosilomien tuuraamiseen suntio- ja haudankaivuutöissä. Alan työkokemus sekä koneiden käyttötaito katsotaan eduksi. Työtehtävien hoito edellyttää ajokorttia (T-ajoneuvoluokka vähintään).

3. Kälviän, Lohtajan, Halsuan, sekä Ullavan ja Kaustisen hautausmaille.

Työtehtäviin kuuluvat hoitohautojen, hautausmaiden sekä kiinteistöjen piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotyöt. Hautojen hoito sisältää mm. haravointia, kukkaistutusten hoitamista, viheralueiden hoitamista. Alan työkokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja arkisin klo 12- 14.
Annan ja Marian hautausmaat: Niclas Leminen 050 3147 482
Elisabethin hautausmaa: Bernt Slotte 050 3147 480
Lohtaja: Samuli Anttila 050 3147 523
Kälviä: Timo Alatupa 050 3147 520
Ullava: Mikko Linnarinne 050 3147 516
Kaustinen: Jarkko Känsälä 050 3147 212
Halsua: Hannu Mikkonen 040 7577 345

Kokkolan seurakuntayhtymällä on 9 hautausmaata, ja niiden kokonaispinta-ala on noin 40 hehtaaria. Hautausmaiden yleishoidon lisäksi seurakuntayhtymällä on hoidossa yksityisiä hautoja. Hautojen hoidon voi tilata seurakuntayhtymältä korvausta vastaan. Hautausmailla työskentelee hoitokauden aikana noin 40 kausityöntekijää ja noin 50 kesätyöntekijää.

Kausityössä pääset mukavaan ulkotyöhön avoimessa työyhteisössä.

Läntinen Kirkkokatu 17
67100 Kokkola

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.