Hautausmaan kausityöntekijä - Kangasalan seurakunta

Etsimme kahta henkilöä hautausmaalle kausityöntekijän tehtäviin. Tehtävät alkavat huhtikuussa ja kestävät lokakuun loppuun saakka.

Kangasalan seurakunnan hautausmaille palkataan kaksi kausityöntekijää.

Meillä on hautausmaita kuudessa kohteessa, joita hoidetaan kolmessa tiimissä
- yksi tiimi hoitaa Kangasalan keskustan vanhaa hautausmaata ja Läntisen hautausmaata
- yksi tiimi hoitaa Huutijärvellä isointa hautausmaatamme ja
- yksi tiimi hoitaa Sahalahden hautausmaata sekä Kuhmalahden vanhaa ja uutta hautausmaata.

Jos olet täysi-ikäinen, omatoiminen ja vastuuntuntoinen, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö työskentelemään hautausmaillamme. Haemme kausityöntekijöitä työskentelemään ensisijaisesti hoitohautojen ja puistoalueiden kunnostus- ja kunnossapitotöissä sekä mahdollisesti satunnaisesti kiinteistöhoitotöissä.

Tehtävän hoitaminen vaatii suomenkielentaidon lisäksi mm. normaalia värinäköä ja värien erottelukykyä. Otathan huomioon myös sen, että työ on fyysistä ulkotyötä, jossa pitää välillä työskennellä epäergonomisissakin asennoissa. Sääolosuhteet vaihtelevat auringonpaisteisista hellepäivistä sateisiin ja kuraisiin keleihin.

Eduksi katsotaan puutarha-alan koulutus ja / tai alan työkokemus, välttämätöntä se ei kuitenkaan ole. Tehtävään perehdytetään ja jokaisessa tiimissä on tiiminvetäjä, joka neuvoo tarvittaessa.

Huomaathan jo hakiessasi, että seurakunta on uskonnollinen yhteisö, jolloin työssäsi kohtaat hengellisiä asioita ja hengellistä toimintaa niin työyhteisön jäsenenä kuin seurakuntalaisten kanssa toimiessasi.

Työaika on 38 h 15 min/vko ja alkaa joka arkipäivä klo 7 ja päättyy ma-ke 15.30, to 14.45, pe klo 14.30.

Palkkaus KirVESTES:n vaativuusryhmä 302 mukaan (2025,20 €/kk). Aiemman työkokemuksen perusteella maksamme myös kokemuslisää KirVESTES:n mukaisesti.

Tehtävään haetaan KirkkoRekryn sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy 10.3.2024. Haastatteluihin kutsutaan erikseen hakemusten perusteella. Haastattelut järjestetään sopimuksen mukaan Kangasalan seurakuntatoimistolla, Kuohunharjuntie 22.

Tehtäviin valinnat ilmoitetaan maaliskuun aikana.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8 - 14 erityisammattihenkilö Riikka Lindell, riikka.lindell@evl.fi tai p. 0403098031

Työnantajana rohkaisemme kokeilemaan uusia toimintamalleja ja tekemään asioita myös toisin. Olemme taloudellisesti vakaa ja hyvinvoiva seurakunta. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Meillä töitä tehdään ihmisten kanssa.

Kuohunharjuntie 22
36220 Kangasala

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.