Hautausmaan kesätyö - Kangasalan seurakunta

Kangasalan seurakunta hakee kesätöihin hautausmaille 10-12 henkilöä.

Tule kesätöihin hautausmaillemme!

Palkkaamme 10 - 12 henkilöä hautausmaiden kesätyöntekijöiksi kesäkuu-syyskuu väliselle ajalle.

Meillä on hautausmaita kuudessa kohteessa, joita hoidetaan kolmessa tiimissä
- yksi tiimi hoitaa Kangasalan keskustan vanhaa hautausmaata ja Läntisen hautausmaata
- yksi tiimi hoitaa Huutijärvellä isointa hautausmaatamme ja
- yksi tiimi hoitaa Sahalahden hautausmaata sekä Kuhmalahden vanhaa ja uutta hautausmaata.

Haemme 18 vuotta täyttäneitä, oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä hautausmaan kesätyöntekijöiksi. Tehtävät muodostuvat hoitohautojen ja puistoalueiden kunnostus- ja kunnossapitotöistä (mm. kukkien hoitaminen ja kastelu, nurmikon leikkaaminen työnnettävällä ruohonleikkurilla, aidanleikkuu, käytävien hoito, haravointi) ja mahdollisesti satunnaisesti kiinteistöhoitotöistä.

Otathan huomioon sen, että työ on fyysistä ulkotyötä, jossa pitää välillä olla epäergonomisissakin asennoissa. Säätilat vaihtelevat auringonpaisteisista hellepäivistä sateisiin ja kuraisiin keleihin. Tehtävään perehdytetään ja jokaisella tiimillä on oma tiiminvetäjä, joka neuvoo tarvittaessa.

Työssä tarvitaan hyvää suomenkielentaitoa. Huomaathan jo hakiessasi, että seurakunta on uskonnollinen yhteisö, jolloin työssäsi kohtaat hengellisiä asioita ja hengellistä toimintaa niin työyhteisön jäsenenä kuin seurakuntalaisten kanssa toimiessasi.

Työaika on 38 h 15 min/vko ja alkaa joka arkipäivä klo 7 ja päättyy ma-ke 15.30, to 14.45, pe klo 14.30.

Palkkaus KirVESTES:n nuoret kausityöntekijät mukaan 1344,85 €/kk.

Tehtävään haetaan KirkkoRekryn sähköisellä hakulomakkeella. Haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluina 6.3., 7.3. ja 14.3. Merkitse hakulomakkeelle ne haastatteluajat, jotka sinulle sopivat. Haastatteluihin kutsutaan erikseen hakemusten perusteella. Hakuaika päättyy 3.3.2024.

Tehtäviin valinnat ilmoitetaan maaliskuun aikana.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-14 erityisammattihenkilö Riikka Lindell, riikka.lindell@evl.fi tai p. 0403098031

Työnantajana rohkaisemme kokeilemaan uusia toimintamalleja ja tekemään asioita myös toisin. Olemme taloudellisesti vakaa ja hyvinvoiva seurakunta. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Meillä töitä tehdään ihmisten kanssa.

Kuohunharjuntie 22
36220 Kangasala

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.