Hautausmaan kesätyöntekijä - Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Lappeenrannan seurakuntayhtymä hakee Joutsenon, Lepoharjun, Lepolan, Nuijamaan, Ristikankaan, Vanhan ja Ylämaan hautausmaalle. Yhteensä n. 60 kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2024.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden yleishoito ja hautojen hoito sisältäen mm. kukkien hoitamista, kitkentää, haravointia ja nurmikon leikkaamista.
Suurimpana työnä hoitokauden aikana on kunnostaa ja hoitaa ne yksityisten haudat, jotka hautainhoitorahasto ja seurakuntayhtymä ovat ottaneet hoidettavaksi.
Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Aiempi kokemus viher- ja puutarha-alan työstä katsotaan eduksi.
Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Viikkotyöaika on 38,15 h. Työt alkavat huhti-kesäkuussa 2024, työjaksojen pituus voi vaihdella 1 - 6 kuukauden välillä.
Lisätietoja antaa hautaustoimen päällikkö Seija Kuosmanen, p. 040 3126 250, s-posti: seija.kuosmanen@evl.fi
Hakuaika päättyy 8.3.2024 klo 12.00. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut aloitetaan hakuajan päätyttyä.

Seija Kuosmanen Hautatoimenpäällikkö P. 040 3126250 s-posti: seija.kuosmanen@evl.fi

Lappeenrannan seurakuntayhtymä on paikallisesti merkittävä työnantaja, jonka palveluksessa on tällä hetkellä noin 200 työntekijää. Pappien, kanttoreiden ja diakonien lisäksi seurakunnissa tarvitaan esimerkiksi kiinteistöalan, hallinnon ja nuorten parissa tehtävän työn ammattilaisia.

Koulukatu 12 PL 45
53101 Lappeenranta

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.