Hautausmaan kesätyöntekijä - Liedon seurakunta

Liedon seurakunta hakee reippaita kesätyöntekijöitä kesäkaudeksi 2024 hautausmaan yleishoidon tehtäviin Auran, Liedon ja Tarvasjoen hautausmaille.

Tehtäviäsi ovat mm. haravointi, kukkapenkkien kunnostus ja hoito, nurmikon leikkaus ja muut avustavat tehtävät.

Kesätyöntekijöitä valitaan seuraaville jaksoille Liedon keskustan, Tarvasjoen ja Auran hautausmaille:
3.6.-7.7.2024 (5 vko, 6 työntekijää)
8.7.-4.8.2024 (4 vko, 6 työntekijää)

Kummallekin jaksolle valitaan neljä kesätyöntekijää Liedon kirkon ja Keisvuoren hautausmaille sekä yksi Auraan ja Tarvasjoelle.

Hautausmaan kesätyöntekijän on oltava vähintään 16-vuotias. Tehtävästä maksettava palkka on hinnoitteluryhmän N31 mukainen 1 344,85 €/kk.

Hakuaika päättyy su 10.3.2024. Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoRekry-palvelun kautta sähköisesti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Petri Honkasalolta numerosta 050 575 1442.

Liedon seurakunta on noin 40 työntekijän työyhteisö, joka toimii kasvavan Liedon kaupungin ja Auran kunnan alueella Turun läheisyydessä. Seurakunnassa on noin 18 000 jäsentä. Seurakunnassa toteutetaan vireää jumalanpalveluselämää neljällä kirkkoalueella.

Hyvättyläntie 19
21420 Lieto

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.