Hautausmaan kesätyöntekijä (2 kk) - Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä

Hautausmaan kesätyö nuorille ja opiskelijoille

Kesätyö nuorille ja opiskelijoille

Joensuun ev. lut seurakuntayhtymä hakee Joensuun, Enon, Pyhäselän ja Vaara-Karjalan hautausmaiden sekä puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä määräaikaisiin 2 kk työsuhteisiin hoitokaudelle 2024

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt.
Edellytämme hakijoilta 17 vuoden ikää. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön.

Kahden kuukauden (2 kk) työjaksot ovat touko-kesäkuu, kesä-heinäkuu ja heinä-elokuu.

Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan aikana.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään huhtikuun aikana.

Hakuaika päättyy 24.3.2024

Hautaustoimen päällikkö Virpi Kiviniemi p. 050 590 6525

Luterilainen kirkko Joensuussa – Toivon tähden
Joensuun seurakuntayhtymä on kuuden evankelisluterilaisen seurakunnan muodostama kokonaisuus, jossa on noin 180 työntekijää. Kesäisin työntekijämäärä kasvaa jopa 250:en, kun kausi- ja kesätyöntekijät ovat mukana vahvuudessa. Teemme työtä noin 50 000 joensuulaisen parissa. Olemme läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa tuomassa toivoa tähän maailmaan.

Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.