Hautausmaatyöntekijä - Keravan seurakunta

Haemme monitaitoista hautausmaatyöntekijää Keravan hautausmaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat vuodenaikakohtaisista tehtävistä kiinteistöhoidon, hautausmaan ylläpidon ja hautausten parissa (arkku- ja uurnahautojen kaivuu). Työtehtäviin kuuluu myös suntion töitä mm. siunauskappelissa ja hautapaikkojen näyttöä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta sekä käytännön kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus koneiden huollosta, kaivuukokemus, koneosaaminen, asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaidot ja hautaustoimen toimintaympäristön tuntemus,

Työtehtävässä tarvitaan myös tiimityötaitoja ja tietoteknisiä perustaitoja. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Työtehtäviin kuuluu myös viikolopputöitä.

Palkkaus on KirVESTESin mukainen 402 + mahdolliset kokemus- ja suorituslisät. Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen kattavan työterveyshuollon, mahdollisuuden hankkia työsuhdepolkupyörä sekä kilpailukykyisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun yli 4 kuukauden mittaisissa työsuhteissa.

Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoRekry-ohjelman kautta sähköisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Sirpa Karejoki 17.6.-19.6.2024 virastoaikana
sirpa.karejoki@evl.fi

Kappelikuja 24
04201 Kerava

• Keravan seurakunta - Savuton työpaikka
  • Tutustu työnantajaan

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.