Hautausmaiden kesätyöntekijät - Hämeenlinnan seurakuntayhtymä

Haemme 16 vuotta täyttäneitä nuoria kesätyöntekijöitä hautausmaiden ja hautojen hoito- sekä kunnostustöihin Ahveniston, Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Vanajan ja Vuorentaan hautausmaille 4 viikon jaksoilel kesä-heinäkuun ajalle 2024.

Haemme 16 vuotta täyttäneitä nuoria kesätyöntekijöitä hautausmaiden ja hautojen hoito- sekä kunnostustöihin Ahveniston, Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Vanajan ja Vuorentaan hautausmaille 4 viikon jaksoille kesä-heinäkuun ajalle 2024. Työ on pääasiassa hautausmaiden hoitoa mm. nurmikonleikkausta, haravointia, rikkaruohojen kitkemistä ja seurakuntayhtymän haudanhoidoista huolehtimisista. ( Huom, jos olet yli 18 vuotta, katso myös yli 18 vuotiaiden kausityötekijöiden haku.)

Odotamme reipasta ja positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön, yhteistyökykyä sekä sujuvaa suomen kieltä. Kokemus puutarhatöistä sekä niihin liittyvien koneiden käyttötaito katsotaan eduksi. Haastattelut ja rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Valinnat tehdään 14.4. mennessä ja valinnasta ilmoitetaan työpaikan saaneille. Haastatteluun kutsutaan erikseen puhelimitse.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KirVESTES hinnoitteluryhmän N32 mukaisesti, tuntipalkka 8,33 €/h. Työaika ma-to 7.00-15.30 ja pe 7.00-13.45

Hakuaika päättyy 10.3.2024 mennessä.
Haku sähköisen lomakkeen kautta.

Tiedusteluihin vastaa hautaustoimen päällikkö Piia Suonpää p, 040-8049 440

Piia Suonpää, puh. 040 8049 440, piia.suonpaa@evl.fi

Hämeenlinnan seurakuntayhtymällä on 9 hautausmaata ja hautausmaiden pinta-ala on yhteensä 56 hehtaaria. Hautauksia tehdään vuosittain noin 730, joista tuhkahautausten osuus on yli 70 %. Seurakuntayhtymän hautainhoitorahastolla on tällä hetkellä lähes 5500 hoitosopimusta. Hautaustoimen tehtäviä hoitaa 12 vakituista työntekijää. Kausityöntekijöitä on yli 50. Vuonna 2014 uusittu krematorio sijaitsee Vuorentaan kappelin yhteydessä. Hämeenlinnan seurakuntayhtymä hakee vuoden 2023 aikana ympäristödiplomia.

Verhonkatu 25-27
13130 Hämeenlinna

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.