Hautaustoimen aluevastaava kausityöntekijä - Vaasan seurakuntayhtymä

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ulkotyöstä kauniissa ympäristössä? Haemme noin 25 aluevastaavaa hoitamaan hautausmaita sekä hoitosopimushautoja Vaasan seurakuntayhtymän hautausmailla.

Haemme noin 25 aluevastaavaa kausityöntekijää huhti-lokakuun väliselle ajalle hoitamaan Vaasan seurakuntayhtymän hautausmaita sekä hoitosopimushautoja Vaasan Vanhalla ja Uudella hautausmaalla sekä Vähänkyrön hautausmaalla.

Aluevastaavana kausityöntekijänä huolehdit alueesi hautojen ja hautausmaan yleishoidosta. Hautojen hoitoon kuuluu mm. kukkapaikkojen kunnostus, kukkien istutus, kastelu, lannoitus, rikkakasvien poistaminen ja nurmikon leikkaus. Hautausmaiden yleishoitoon kuuluu alueiden muu kunnossapito ja siivous. Tehtäviin kuuluu myös kesätyöntekijöiden ohjaamista.

Odotamme sinulta
- positiivista asennetta
- oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja yhteistyökykyä
- kykyä fyysiseen ulkotyöhön
- kykyä kohdata haudoilla vierailevia omaisia
- että olet täyttänyt 18 vuotta.

Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, koska perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin. Arvostamme kuitenkin alan koulutusta, työkokemusta ja pienkoneiden käyttötaitoa.

Tarjoamme sinulle
- monipuolista työtä ulkoilmassa kauniissa ympäristössä
- avoimen ja mukavan työyhteisön
- hyvät työvarusteet ja -välineet
- seurakuntayhtymän henkilöstöedut, kuten kattava työterveyshuolto.

Työt alkavat huhtikuun aikana ja päättyvät lokakuussa, tai työjakson pituudesta voidaan sopia. Palkka (peruspalkka + kokemuslisä) on KirVESTES:n vaativuusryhmän 303 mukaisesti työkokemuksesta riippuen 2101,06-2384,56 €/kk (syyskuusta alkaen 2111,57-2395,07 €/kk). Työaika on arkisin klo 7.00-15.30 välillä, yhteensä 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Tehtävässä on koeaika.

Hae tehtävää KirkkoRekry-järjestelmän kautta viimeistään 29.2.2024. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Kutsumme työhaastatteluun puhelimitse tai sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi.

Lisätietoa löydät osoitteesta www.vaasaevl.fi/hautausmaat

Työnjohtaja Annette Ratilainen (annette.ratilainen@evl.fi, puh. 044 480 8474)

Vöyrinkatu 1
65100 Vaasa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.