Huoltomestari - Akaan seurakunta

Akaan seurakunta etsii joukkoonsa huoltomestaria

Huoltomestarina vastaat seurakunnan kiinteistöjen kunnossapidosta, sekä toimit seurakunnan kiinteistötyöntekijöiden ja suntioiden esihenkilönä. Huoltomestari toimii projektipäällikkönä seurakunnan tavanomaisissa kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Huoltomestari toimii myös kiinteistötyöntekijöiden lomasijaisena, joten toivomme huoltomestarilta joustavuutta myös työtehtävien suhteen. Akaan seurakunnassa on avautumassa myös työsuojelupäälliköntehtävä, jonka kuulumisesta työnkuvaan voidaan neuvotella. Työsuojelupäällikkönä toimimisesta maksetaan erillinen korvaus.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kykyä ja motivaatiota projektiluontoiseen työskentelyyn, omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot, sekä olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Arvostamme kykyä työskennellä itsenäisesti sekä yhteistyössä tiimin kanssa. Katsomme eduksesi työkokemuksen vastaavista esihenkilö- ja kiinteistöalantyötehtävistä.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista kiinteistöhallinnon työtehtävistä.

Tehtävän palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta peruspalkasta, erityisestä palkan osasta, suojavaatekorvauksesta sekä mobiilitavoitettavuuskorvauksesta. Lisäksi palkkaasi vaikuttaa mahdollinen henkilökohtainen kokemuslisä. Peruspalkka määräytyy kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmä 503 mukaan. Kokonaispalkkasi tullee asettumaan 3024,08-3401,08 € välille. Työssä sovelletaan Kirkon virka- ja työehtosopimusta. Työaikasi tulee olemaan yleisentyöajan mukainen 38 tuntia 15 min viikossa. Noudatamme liukuvaa työaikaa. Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalan seurakuntatalossa, osoitteessa Sontulantie 1.

Tarjoamme sinulle:
• Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja työalaasi,
• turvallisen ja kannustavan työilmapiirin,
• kattavan työterveyshuollon,
• liikunta- ja kulttuuriedun,
• osittaisen lounasedun,
• sekä joustavan työajan

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Soveltuvuusarviointia voidaan hyödyntää valinnassa.

Hakuaika 23.4. mennessä. Hakemukset tulee jättää Kirkkorekryn kautta.

Lisätietoja arkisin klo 9-11 ja klo 13-14 antaa hallintojohtaja Joonas Juntunen puh. 040 3583341, joonas.juntunen@evl.fi

Akaan seurakunta on elinvoimainen ja vakavarainen 11 200 jäsenen seurakunta. Akaan seurakunta on muodostunut Akaan, Viialan ja Kylmäkosken seurakunnista, minkä takia seurakunnalla on suuri kiinteistökanta.

Sontulantie 1
37800 Akaa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.