Skip to main content
Kanttorin viransijaisuus - Raahen seurakunta

Raahen seurakunnassa on haettavana kanttorin viransijaisuus.

Haemme kanttorin viransijaista: koordinoimaan Siikajoen kunnan alueella tehtävää jumalanpalvelus- ja musiikkityötä johtamaan Siikajoen alueen kahta virkeää lapsikuoroa vastaamaan osaltaan jumalanpalvelusten- sekä kirkollisten toimitusten musiikista seurakuntamme alueella toimimaan osana musiikkitiimiä ja suorittamaan sen vastuulle kuuluvia tehtäviä

Hyvä tietää: kaikki kanttorit toimivat koko seurakunnan alueella, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän hoitamisessa välttämättömiä. käytössäsi on hyvät työtilat ja soittimet seurakunnassamme on erittäin vireää musiikkitoimintaa tukenasi on hyvän yhteishengen ja loistavan ammattitaidon omaava tiimi meillä on hyvät työsuhde-edut

Viransijaisuutta koskevan viran vaativuusryhmä on 601. Viransijaisuutta täytettäessä huomioidaan musiikin maistereiden sekä kirkkomuusikko (AMK) lisäksi myös kirkkomusiikinopiskelijat. Tehtävä edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake, enint. 6 kk vanha) ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hakemuksia otetaan vastaan kirkkorekry järjestelmän kautta 5.12.2024 saakka.

Lisätietoja

http://www.raahenseurakunta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat kirkkoherra Harri Joensuu 040 6710625, harri.joensuu@evl.fi ja johtava kanttori Jouni Pietiläinen 040 6710662, jouni.pietilainen@evl.fi.

Tietoja organisaatiosta

Raahen seurakunta

Raahen seurakunta on n. 22 500 jäsenen hengellisesti vireä seurakunta Raahen kaupungin ja Siikajoen kunnan alueella. Seurakunta koostuu kaupunkialueesta sekä laajasta maaseudusta kirkonkylineen. Seurakunnassamme on n. 80 työntekijää, joista toiminnallisen puolen työntekijöitä 60. Musiikkityön tiimiin kuuluu viisi kanttoria, lähiesihenkilönä toimii johtava kanttori.


Osoite: Sovionkatu 1, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat