Kanttorin virka (B) - Porin ev.lut. seurakuntayhtymä

Kanttoriksi Noormarkkuun. Seurakunta sijaitsee Porissa ja on alueeltaan laajin Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viidestä seurakunnasta. Seurakunnan alueella on useampi kirkko ja toimintaa on kaikilla kirkkoalueilla (Noormarkku, Lassila, Pomarkku ja Lavia).

Arvostamme oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä sitoutumista kirkkomusiikkityön perustehtäviin eri ikäisten parissa. Toivomme myönteistä asennetta jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten musiikilliseen suunnitteluun ja toteutukseen unohtamatta kuorotoimintaa ja sen kehittämistä. Monipuolinen osaaminen eri musiikkigenreissä katsotaan eduksi.

Virkaan valittu osallistuu myös rippikoulutyöhön ja sen kehittämiseen. Lisäksi toivomme osaamista työssä tarvittavien tietoteknisten ohjelmien käyttöön ja viestinnällistä osaamista (mm. sosiaalisen median perustaidot).
Henkilöstöetuina tarjoamme mahdollisuutta kouluttautua, lounas- ja vapaa-aikaedun (Epassi) sekä laajat työterveyspalvelut.

Virkaan valittavalta edellytetään kirkkohallituksen päätöksen (kirkon säädöskokoelma 135/2020) mukainen kelpoisuus (B-virka). Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Kanttorin on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Viran palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmän 601 mukaisesti: vähimmäispalkka 3 153,95. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran menestyksekäs hoitaminen vaatii oman auton käyttöä.

Hakemukset lähetetään sähköisesti 30.6.2024 klo 15 mennessä KirkkoRekry-palvelun kautta. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ja näytteisiin. Haastatteluun kutsutaan erikseen.
Seurakuntaneuvosto päättää virkaan valittavasta kokouksessaan 22.8.2024.

Lisätiedot vt. kirkkoherra Jaakko Rainerma 044 730 9701, jaakko.rainerma@evl.fi

Noormarkun seurakunta on yksi Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viidestä seurakunnasta. Seurakunnan jäsenmäärä on noin 7200.

Vanha Vaasantie 8, 29600 Noormarkku
29600 Noormarkku

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.