Skip to main content
Kasvatuspainoitteinen B-kanttorin virka - Vantaan seurakuntayhtymä

Muusikko, tule töihin Korsoon! Virsistä bändipajaan, hautajaissaatosta muskariin. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Hae Korson seurakunnan ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävää kanttorin virkaa (taso B), jossa painotus on vahvasti lasten ja nuorten parissa!

Mitä tässä kanttorin pestissä pitäisi osata? Tehdä musiikkia lasten ja nuorten kanssa. Toivomme, että sinulla olisi osaamista, kokemusta ja ennen kaikkea kiinnostusta tehdä musiikkia lasten ja nuorten kanssa. Tässä työssä pääset muskareiden, nuorisomusiikin ja nuorten bänditoiminnan maailmaan. Esimerkiksi muskaritoiminnassa pääset jatkamaan ja kehittämään jo valmiiksi supersuosittuja muskareitamme. (Ilmoittautumiset menevät täyteen muutamassa minuutissa.) Olet kiinteästi mukana sekä pappien ja kanttorien tiimissä että kasvatuksen tiimissä.

Ja kirkkomusiikkia tietenkin! Seurakuntamme tarvitsee monipuolisen musiikin osaajan. Perinteisemmässä osassa kanttorin perustyötä täytyy tuntea kirkkomusiikki ja sen eri osa-alueet, kuten virret ja muu hengellinen musiikki.

Ja ihmisten kohtaamista. Seurakuntatyössä kohtaat seurakuntalaisia esimerkiksi jumalanpalveluksissa, häissä ja hautajaisissa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä muiden seurakunnan työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa.

Meillä on valmiiksi hyvä musiikkikulttuuri, jota pääset kehittämään Korson seurakunta on laulava seurakunta. Moni vierailija on ihmetellyt vahvaa laulukulttuuria messuissa.

Korson kirkossa on myös erinomainen akustiikka, joka sopii erityisesti vokaalimusiikkiin ja akustiseen musiikkiin. Kirkkoa on käytetty myös kuorolevyjen äänittämiseen.

Kirkkomme barokkityyliset urut on juuri peruskorjattu, joten niiden sointi on erinomaisessa kunnossa. Urkujen lisäksi kirkostamme löytyy harvinaislaatuinen cembalo, jota tullaan soittamaan mielellään kauempaakin. Seurakuntasalissa palvelee laadukas konserttiflyygeli.

Korson muskarit ovat olleet pitkään hyvin suosittuja. Koronan aikaan ne levisivät laajalle verkossa. Nuorten bänditoimintaa on pyöritetty useamman vuoden ajan.

Korsossa pääset myös toimivaan ja avarakatseiseen työyhteisöön. Sekä seurakunta että työyhteisö ovat valmiita kokeilemaan uusia asioita.

Kun motivaatio on kohdallaan, niin katso paperit kuntoon Jos tehtävä kuulostaa sinulle sopivalta ja pääsemme aloittamaan työt yhdessä, virkaan valitsemiselle on muutamia teknisiä ehtoja:

- Sinun täytyy esittää ote rikosrekisteristäsi ennen virkasuhteen alkamista (Laki evankelis-luterilaisen kirkon viranhaltijasta 653/2023, 2:12 §). - Sinun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi. - Sinun pitää olla virkaan valittaessa ja virassa toimiessasi olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Näin tästä työstä maksetaan Kanttorin tehtävässä saat palkkaa KirVESTES-työehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukaisesti. Lähtöpalkka on 3055,65 euroa kuukaudessa. Lisäksi voit saada euromääräistä kokemuslisää, jos sinulla on sopivaa työkokemusta jo valmiiksi. (Lisään oikeuttavaa työkokemusta voi olla 3, 5, 10 tai 15 vuotta). Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada työehtosopimukseen perustuvaa henkilökohtaista suorituslisää. Työn alussa sinulla on kuuden kuukauden koeaika.

Laita hakemus tulemaan, ohjeet alla Hae virkaa sähköisesti KirkkoRekry-järjestelmässä. Täytä hakemus 7.12.2023 klo 12 mennessä. Määräajan jälkeen tulleita hakemuksia emme voi huomioida valintaa tehdessämme.

Aikataulu kootusti - Hakuaika päättyy 7.12.2023 klo 12. - Hakuajan päätyttyä valmisteluryhmä valitsee haastatteluun ja musiikkinäytteisiin kutsuttavat. - Haastattelut ja musiikkinäytteet pidetään Korson kirkolla 11.12.2023 klo 9-15. - Seurakuntaneuvosto päättää kanttorin virkaan valittavasta kokouksessa, joka järjestetään 12.12.2023. - Virka/Viranhoito alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://www.vantaanseurakunnat.fi/korson-seurakunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Soittele ja kysy lisää
Voit kysyä tarkempia tietoja tehtävään liittyen pappien ja kanttorien esihenkilö seurakuntapastori Ilkka Luukalta, p. 044 4220396 (soittoajat 27.11. klo 13-18 tai 5.12. klo 15-18) tai kirkkoherra Tuomas Antolalta p. 044 4220355 (soittoajat 20.11. Klo 12-14 tai 1.12. klo 13-15) tai tuomas.antola@evl.fi.

Tietoja organisaatiosta

Vantaan seurakuntayhtymä, Korson seurakunta

Korson seurakunta on noin 15000 jäsenen yhteisö Koillis-Vantaalla. Kirkko ja seurakuntakeskus sijaitsevat aivan Korson maineikkaan rautatieaseman läheisyydessä. Seurakuntaa palvelee tällä hetkellä yli 30 eri alojen ammattilaista: työtehtäviä löytyy perinteisestä papin työstä kiinteistönhoitoon, kasteista hautajaisiin, rippikouluista talousneuvontaan.

Seurakunnan työssä kaikella, mitä teet, on suurempi merkitys. Teemme työtä rohkeasti armon ja rakkauden asialla. Esimerkiksi kiinteistöhuollossa varmistat, että ihmisillä olisi paikka kokoontua. Lasten ja nuorten parissa välität sanomaa toivosta ja hyväksyvästä katseesta.

Korson seurakunnan erityispiirteitä ovat esimerkiksi vahva nuorisotyö, diakoninen työote ja vahva jumalanpalveluselämä. Seurakuntamme alueella asuu poikkeuksellisen paljon lapsia ja nuoria. Työyhteisömme tekee laajasti yhteistyötä seurakunnan alueella toimivien järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.


Osoite: Merikotkantie 4, 01450 Vantaa

Sinulle suositellut työpaikat