Skip to main content
Kausikanttori - Nurmijärven seurakunta

Nurmijärven seurakunnassa on haettavana

Haemme Nurmijärvelle kesäkaudelle 2024 kausikanttoreita noin 1-2 kuukaudeksi.

Työ edellyttää kirkkomusiikin tai muun soveltuvan musiikin opintoja, itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta toimia nuorten kanssa. Työtehtävät koostuvat 2-3 rippikoulusta etukäteispäivineen ja konfirmaatioineen. Nurmijärven seurakunnan rippileirit ovat kuuden vuorokauden mittaisia. Pätevien kanttoreiden osalta työhön kuuluu myös muuta työtä; mm. toimituksia ja jumalanpalveluksia.

Tehtävään valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee esittää nähtäväksi RRL 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Kausityöntekijät otetaan määräaikaiseen virkasuhteeseen ja palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaan (peruspalkka 2 465,39e) tai valmistuneiden kanttoreiden 502 mukaan (peruspalkka ). Yhden riparikokonaisuuden palkka muodostuu 15 työpäivästä.

Hae paikkaa täällä: Sähköiset hakemukset tulee toimittaa KirkkoRekryn kautta 5.12.2023 klo 15.00 mennessä. Mahdolliset haastattelut pidetään 7.12.2023 paikan päällä Klaukkalan kirkolla tai erikseen sovitusti etänä.

Lisätietoja

http://www.nurmijarvenseurakunta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava kanttori Satu Ranta, 050 3316800, satu.ranta@evl.fi

Tietoja organisaatiosta

Nurmijärven seurakunta

Nurmijärven seurakunta on kaikille avoin yhteisö, joka on merkityksellinen ja luonteva osa ihmisen elämää. Nurmijärvi on 44 000 asukkaan kasvava kunta Uudellamaalla. Yli 460-vuotias seurakunta toimii koko kunnan alueella: Kirkonkylällä, Klaukkalassa, Rajamäellä ja kylissä. Seurakunnan alue on jaettu kolmeen kirkkopiiriin, joissa jokaisessa on oma kirkko ja aktiivista toimintaa.

Seurakunnan jäsenmäärä on noin 29 000. Työntekijöitä on noin 100. Olemme Liikkuva seurakunta ja meillä on Kirkon ympäristödiplomi.


Osoite: Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi, 01900 Nurmijärvi
Nurmijärven seurakunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat