Skip to main content

Haemme kausipuutarhureita Kuopion ev. lut. seurakuntayhtymän hautatoimeen kesäksi 2024.

Kuopion seurakuntayhtymän hautausmaille ja kiinteistöille haetaan kausipuutarhureita määräai-kaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2024.

Työtehtävinä ovat hautausmaiden ja kiinteistöjen ulkoalueiden peruskunnostus- ja hoitotyöt. Teh-tävä edellyttää vähintään puutarhurin tutkintoa tai vastaavia taitoja, ja 18 vuoden ikää. Eduksi kat-sotaan hautausmaiden ja viheralueiden ylläpidon tuntemus, koneiden ja laitteiden käyttötaito sekä valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä.

Tarjoamme mieluisan työympäristön raittiissa ulkoilmassa. Odotamme hakijalta kykyä fyysiseen ulkotyöhön, reippautta, positiivisuutta ja täsmällisyyttä sekä valmiutta omaisten kohtaamiseen.

Työsuhteet kestävät noin 6 kk sijoittuen touko - lokakuulle. Työnaloitus 1.5. tai sopimuksen mu-kaan. Tehtävässä on koeaika. Työaika on 38h 15 min / vko.

Palkka määräytyy työtehtävän, kokemuksen ja koulutuksen perusteella (2 101,06 - 2 169,88 € + mahdollinen kokemuslisä). Edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Haku tapahtuu sähköisesti KirkkoRekry-palvelun (https://kirkkorekry.fi/ ) kautta viimeistään 29.2.2024 klo 15.00. Merkitse hakemukseen, missä toimipisteessä ja millä aikavälillä (kuukaudet) toivoisit työskenteleväsi.

Valinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella, haastattelukutsut lähetetään asianosai-sille. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa.

Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostilla 12.4.2024 mennessä.

Lisätietoja

https://www.kuopionseurakunnat.fi/hautausmaat

Yhteystietomme

ylipuutarhuri Miikka Väisänen, puh. 040 4848 244, miikka.vaisanen@evl.fi tai
puistopäällikkö Juha Moilanen, puh. 040 4848 237, juha.moilanen@evl.fi

Tietoa organisaatiosta

Kiinnostaisiko sinua työskennellä idyllisessä savolaisympäristössä ja historiaa huokuvassa, vireässä kesäkaupungissa? Kuopion seurakuntayhtymän seurakunnissa yhdistyvät nämä kaikki: savolaiset järvet, arvokas historia sekä vilkas kesäsesonki turisteineen ja monine kesätapahtumineen.

Kuopion seurakuntayhtymässä saat tehdä monipuolisesti työtä ainutlaatuisessa ympäristössä pienessä, rennon avoimessa työyhteisössä.

Kuopion seurakuntayhtymä on kuuden seurakunnan muodostama kokonaisuus, jossa jäseniä on noin 85 000. Kuopion kaupungissa asukkaita on yli 122 000.

Seurakuntayhtymän hautaustoimi huolehtii 36 hautausmaasta ja hautaustoiminnasta niillä sekä Pohjois-Savon ainoasta krematoriosta. Hautaustoimi vastaa myös yhtymän kiinteistöjen pihojen hoidon ammattitöistä.

Seurakuntayhtymässä työskentelee vakituisesti noin 240 työntekijää, joista hautaustoimessa17 henkilöä. Kesäisin työntekijämäärä kasvaa, kun esimerkiksi hautaustoimeen palkataan lähes 100 kausi- ja kesätyöntekijää.

Sijainti
Siunauskappelintie 3
70110 Kuopio

Tutustu työnantajaan
Hae työpaikkaa
Sinulle suositellut työpaikat
Pikalinkit
Suosituimmat maakunnat Uusimaa Varsinais-Suomi Pohjois-Pohjanmaa Pirkanmaa Pohjois-Savo Näytä kaikki
Suosituimmat kunnat Turku Oulu Espoo Lahti Jyväskylä Näytä kaikki
Suosituimmat ammattialat Hallinto- ja toimistotyö Näytä kaikki
Suosituimmat tehtäväalueet Näytä kaikki
Sivun tiedot
Kuntarekry Kuntarekry-logo

KirkkoRekrystä löytyy kirkon avoimet työpaikat kaikkialta Suomesta.

Työnhakijoille tarjoamme työvälineet työpaikkojen hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kirkon tehtävissä.

Työnantajille tarjoamme rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan.

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Katso palvelun tietosuojaseloste, tietosuojalauseke ja saavutettavuusseloste.

Palautetta voit lähettää osoitteeseen: tuki@kirkkorekry.fi tai lomakkeella.

Löydät meidät myös täältä:
Finnish Consulting Group Oy Finnish Consulting Group Oy-logo

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.