Kausityöntekijä, alle 18-vuotias - Vantaan seurakuntayhtymä

Vantaan seurakuntayhtymän hautausmaille haetaan KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ kaudelle 2024.

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAALLE

Tule mukaan iloiseen ja reippaaseen joukkoomme. Vantaan seurakuntien Helsingin pitäjän kirkon ja Ruskeasannan hautausmaille haetaan ahkeria ja huolellisia KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2024: työjaksoille 03.06.2024 - 30.6.2024 ja 01.07.2024 - 31.07.2024.

Aiempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ja harrastus katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta 16 vuoden ikää sekä yhteistyökykyä, arvokasta käytöstä, ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta. Tyydyttävä suomenkielen taito katsotaan eduksi. Kausityöntekijän tehtävänä on huolehtia Vantaan seurakuntayhtymän hautausmaiden hoidon käytännön työstä sekä sopimushoitohaudoista työnjohtajan alaisuudessa.

Me pidämme työhyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla tukea vapaa-ajan hyvinvointiin, liikkumiseen ja kulttuuriin. Työntekijöillä on käytössä ajanmukaiset toimitilat, työvälineet ja -suojaimet.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkan suuruus on alle 18- vuotiailla kausityöntekijöillä 1566,49€/kk. Rekrytointi aloitetaan vasta hakuajan loputtua. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Työhaastatteluun kutsuttavat arvotaan. Haastattelut pidetään Helsingin pitäjän kirkon hautausmaan tiloissa.

Lisätietoja antaa työnjohtaja Jenny Torvinen puh. 050 347 4967. Soittoajat ovat 06.02. 2024 klo14.00-15.00 ja 27.2.2024 klo12.00-13.00.

Kiinnostuitko? Haku päättyy torstaina 29.2.2024 klo15.00, mutta hakemus kannattaa jättää heti. Tehtävää haetaan Kirkkorekryn sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy ohessa.

Työnjohtaja Jenny Torvinen puh. 050 347 4967. Soittoajat: 06.02.2024 klo14.00-15.00 ja 27.2.2024 klo12.00-13.00.

Kirkko Vantaalla toimii uskon asialla ihmistä varten ja rohkeasti työssään uudistuen. Kirkko Vantaalla koostuu Vantaan seitsemästä evankelisluterilaisesta seurakunnasta, joihin kuuluu Hakunilan, Hämeenkylän, Korson, Rekolan, Tikkurilan ja Vantaankosken seurakunnat sekä ruotsinkielinen Vanda svenska församling. Syyskuun 2023 lopussa Vantaan seurakunnissa oli jäseniä 117 015. Työntekijöitä seurakuntayhtymällä on noin 350. Seurakunnat määrittelevät tehtäväkseen olla "rohkeasti armon asialla".

Meistä lisää www.kirkkovantaalla.fi

Hautaustoimen palveluissa työskentelee 17 vakituista ja 35–40 määräaikaista kausityöntekijää. Hautausmaita on neljä: Helsingin pitäjän, Ruskeasannan, Hämeenkylän ja Korson kirkon hautausmaat. Hautauksia on vuosittain hieman yli 1000. Lisätietoja https://www.vantaanseurakunnat.fi/hautausmaat

Pappilankuja 5, 01510 Vantaa
01510 Vantaa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.