Kurikan seurakunnan hautausmaille haetaan kausityöntekijöitä 6 kk:n työsuhteisiin

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE

Kurikan seurakuntaan haetaan kausityöntekijöitä Jurvan, Kurikan ja Koskuen hautausmaille. Haemme määräaikaiseen 6 kk:n työsuhteeseen 18 v. täyttäneitä kausityöntekijöitä hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön ja omaisten kohtaamiseen. Tehtävässä menestyneelle työntekijälle mahdollisuus työllistyä myös tulevina vuosina.
Viheralan koulutus ja työkokemus sekä puutarhakoneiden käyttötaito katsotaan eduksi.

Työaika 38 t 15min/viikko ja palkkaus Kirvestes:n 301 vaativuusryhmän mukaan (1957,85 €/kk, lisäksi mahdollinen kokemuslisä). Työ alkaa 29.4.2024. ja päättyy 31.10.2024.

Hakemukset lähetetään sähköisesti 29.2.2024 klo 15 mennessä kirkkorekry.fi-palvelun kautta. Paikkoja täytetään jo hakuaikana sopivien hakijoiden löytyessä. Lisätietoja tehtävistä antaa kiinteistömestari Timo Eilola, timo.eilola@evl.fi. 050 444 9717.

Kiinteistömestari Timo Eilola, puh. 050 444 9717, timo.eilola@evl.fi

Kurikan seurakunnassa on hyvä tehdä töitä. Meillä on työtovereita lähes kaikilla ammattialoilla, joten töitä ei tarvitse tehdä yksin. Paikkakunnalla on myönteinen ilmapiiri seurakunnan toimintaa kohtaan. Seurakunta on luonnollinen osa eri verkostoja. Kurikan seurakunta on 16700 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 57 päätoimista työntekijää. Seurakunta jakautuu toiminnallisesti kolmeen osaan: Kurikan alueseurakuntaan sekä Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakuntiin.

Kurikantie 21
61300 Kurikka

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.