Kesänuorisotyönohjaaja - Ylivieskan seurakunta

Miltä kuulostaisi viettää kesä Törmälän leirikeskuksessa leireillessä? Kesänuorisotyönohjaajana pääset osaksi nelihenkistä nuorisotyön tiimiä.

Kesän aikana pääset toteuttamaan varhaisnuorten leirejä 4-5 kpl. Toiselle kesätyöntekijälle on luvassa myös yksi rippileiri ennen juhannusta. Nuorten kesäoloillat tulevat myös tutuksi.
Toivomme sinun olevan kirkon nuorisotyönohjaajaksi tai teologiksi opiskeleva tai muun soveltuvan alan opiskelija/ valmistunut. Aiempi kokemus rippikoulu- ja varhaisnuorisotyöstä katsotaan eduksi. Valituksi tulevien tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Lisätietoja: johtava nuorisotyönohjaaja Tiina Wallin 0447118623, tiina.wallin@evl.fi

Ylivieskan seurakunta on virkeä ja kehittyvä seurakunta Kalajoen rovastikunnassa. Haluamme kulkea rohkeasti lähelle ihmistä ja lähelle Jumalaa. 2016 kirkkopalon jälkeiset vuodet ovat olleet sekä suuren surun ja menetyksen että uuden toivon ja yhdessä rakentamisen aikaa. Pyhän Kolminaisuuden kirkkomme valmistui 2021 ja toimitalo Pietari 2009. Merijärven kappeliseurakunta kuuluu Ylivieskan seurakuntaan. Päätoimisia työntekijöitä on noin 50. Työntekijöillä on käytössä ePassi, johon sisältyy lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointi- sekä työsuhdepolkupyöräetu.

Terveystie 11
84100 Ylivieska

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.