Skip to main content
Kesäteologi/kesänuorisotyönohjaaja - Kangasalan seurakunta

Etsimme viittä kirkon alan opiskelijaa,

KESÄTEOLOGIN/KESÄNUORISOTYÖNOHJAAJAN

1-2 kk mittaisiin, määräaikaisiin virkoihin Kangasalan seurakuntaan 1.6.-11.8.2024 väliselle ajalle.

Kangasalan seurakunnassa on vuonna 2024 neljätoista rippikoulua. Suurin osa leireistä pidetään hyvätasoisessa leirikeskuksessamme Pyysalossa. Pyysalon leirien lisäksi tarjoamme mahdollisuuden rippikouluun eri ympäristöissä kuten Virossa ja Lapin tunturimaisemissa. Meillä pääset tekemään työtä motivoituneen ja moniammatillisen rippikoulutyötä tekevän porukan kanssa.

Kesäteologina ja kesänuorisotyönohjaajana pääset toimimaan mm.

-Rippikouluissa (opetuksen toteuttaminen, ohjaaminen leirillä, kohtaaminen, konfirmaatio)
-Lasten leireillä (valmistelu, suunnittelu, ohjaaminen leirillä, kohtaaminen)
-Kesänuortenilloissa (nuorten kohtaaminen, hartauden suunnittelu ja pito, käytännön järjestelyt)

Lisäksi työ saattaa sisältää esimerkiksi jumalanpalvelukseen liittyviä tehtäviä. Hyvä perehdytys kaikkiin tehtäviin on meille kunnia-asia.

Edellytämme, että olet konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Katsomme eduksi esimerkiksi säestystaidon ja muun työssä hyödyksi olevan harrastuneisuuden. Kangasala on laaja kaupunki, joten oman auton käyttömahdollisuudesta on sinulle paljon hyötyä työssäsi. Työ edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön sekä leirityöhön. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES:n hengellisen työn työajatonta työtä koskevia määräyksiä.

Palkkaus Kirkon Virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, vaativuusryhmässä 401 (2116,96 €).

Tehtävään haetaan KirkkoRekryn sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy 3.12.2023. Haastattelupäivä alustavasti 15.12.2023 seurakuntatoimistossa, Kuohunharjuntie 22, Kangasala. Haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvatuksen työalajohtaja Johanna Jutila, puh. 040 309 8085, ti 28.11. klo 12-15 ja pe 1.12. klo 16-18.

Lisätietoja

https://www.kangasalanseurakunta.fi/tyopaikat
https://kirkkorekry.fi/fi/tyonantajat/kangasalan-seurakunta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kasvatuksen työalajohtaja Johanna Jutila, puh. 040 309 8085, ti 28.11. klo 12-15 ja pe 1.12. klo 16-18.

Tietoja organisaatiosta

Kangasalan seurakunta

Työnantajana rohkaisemme kokeilemaan uusia toimintamalleja ja tekemään asioita myös toisin. Olemme taloudellisesti vakaa ja hyvinvoiva seurakunta. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Meillä töitä tehdään ihmisten kanssa.


Osoite: Kuohunharjuntie 22, 36200 Kangasala

Sinulle suositellut työpaikat