Kesätyö 16-17 -vuotiaille nuorille - Kangasalan seurakunta

Kangasalan seurakunnalla on jälleen avoimena suureen suosioon nousseet nuorten kesätyöpaikat!

Onko sinulla polttava halu päästä kesäduuniin ja tienata omaa rahaa?

Meillä on 13-15 nuorelle tarjolla ”tutustu ja tienaa” -kesätyöpaikkoja. Kesätyö sijoittuu kesä- tai heinäkuulle ja on kestoltaan 2 viikkoa (10 työpäivää). Työpäivä kestää 6 tuntia ja sijoittuu ma-pe klo 7-18 välille.

Palkka muodostuu tuntipalkasta 7,85 €/h (yhteensä 513,39 €/kahden viikon työjakso, sis. lomakorvauksen).

Tehtäviä on tarjolla kiinteistötoimessa, kasvatuksessa ja hautausmaalla, Kangasalan seurakunnan eri toimipisteissä. Tehtäviä ovat mm. kiinteistöjen ja piha-alueiden kunnossapitoa (3-4 paikkaa), siivousta (1 paikka), lasten kesäkerhoja (5 paikkaa), hautausmaiden hautakivien valokuvausta yms. (4 paikkaa). Kiinteistölle tarve kesäkuulle, lasten kesäkerhoihin tarve 3.6.-14.6. ja hautausmaille tarve kesä- tai heinäkuulle.

Odotamme työhön valittavilta:

- Olet iältäsi 16-17 -vuotias
- Suomen kielen taitoa
- Iloista ja reipasta asennetta työn tekemiseen
- Yhteistyökykyä
- Ahkeruutta
- Vastuuntuntoa
- Joustavuutta

Tehtävään haetaan KirkkoRekryn sähköisellä hakulomakkeella. Vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset hyväksytään. Laitathan hakemuksen viimeistään 3.3.2024. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluina 12.3., 13.3. ja 18.3. Merkitse hakulomakkeelle, mikä haastatteluaika sinulle sopii parhaiten. Haastatteluaikoja ei ole mahdollista räätälöidä.

Valinnat tehdään maaliskuun aikana ja niistä ilmoitetaan erikseen sähköisesti.

Laita meille rohkeasti hakemusta!
#alle18

Lisätietoja antaa henkilöstösihteeri Minna Tokee, minna.tokee@evl.fi tai p. 0403098012 (arkisin klo 9-16)

Työnantajana rohkaisemme kokeilemaan uusia toimintamalleja ja tekemään asioita myös toisin. Olemme taloudellisesti vakaa ja hyvinvoiva seurakunta. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Meillä töitä tehdään ihmisten kanssa.

Kuohunharjutie 22
36220 Kangasala

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.