Skip to main content
kesätyöntekijä - Hämeenlinnan seurakuntayhtymä

Meillä saat tuoda uusia ideoita, kokeilla rohkeasti ja epäonnistumisetkin sallitaan. Huomioimme toiminnassamme yhteiskunnan muutokset, emmekä jämähdä paikallemme. Kesänaikana on erilaista leirityötä ja kaupungissa tapahtuvaa toimintaa tarjolla 6-7 henkilölle. Haluaisitko sinä olla osa modernia ja virkeää kaupunkiseurakuntaa? Hae meille kesätöihin ja pääset osaksi kannustavaa ja mukavaa työyhteisöä.
Hämeenlinna-Vanajan seurakunta etsii ensisijaisesti teologian, diakonian tai kirkon nuorisotyönohjaajan ammattiin opiskelevaa henkilöä töihin pääasiassa rippikoulutyöhön ajalle 27.5.-11.8.2024 sopimuksen mukaan. Muutkin voidaan huomioida.
Kesän työtehtäviin sisältyvät hartaudet, saarnat, rippileirit, varhaisnuorten leirit, nuorisotyön toimintaa sekä muut seurakunnalliset tehtävät. Työhön kuuluu rippikoulujen etukäteispäiviä keväällä.
Vaativuusryhmänä 501 (KirVESTES). Mahdollisesti soluasuntomuotoinen majoitus onnistuu.
Odotamme innostunutta ja rohkeaa työotetta sekä sosiaalista rohkeutta kohdata eri ikäryhmiin kuuluvia seurakuntalaisia.
Haastattelut pidetään 25.1.2024.

Hakuaika päättyy 10.12.2023

Lisätietoja

http://www.hameenlinna-vanajanseurakunta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Markku Ihander markku.ihander@evl.fi
Minna Lappalainen minna.k.lappalainen@evl.fi (teologiopiskelijat)

Tietoja organisaatiosta

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä, Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on yksi Suomen suurimmista seurakunnista. Meillä on noin 39 000 jäsentä ja 70 työntekijää. Kuulumme osaksi Hämeenlinnan seurakuntayhtymää. Meillä saat tuoda uusia ideoita, kokeilla rohkeasti ja epäonnistumisetkin sallitaan. Huomioimme toiminnassamme yhteiskunnan muutokset, emmekä jämähdä paikallemme. Teemme tiivistä yhteistyötä niin kaupungin kuin muiden toimijoiden kanssa. Haluaisitko sinä olla osa modernia ja virkeää kaupunkiseurakuntaa? Hae meille töihin ja pääset osaksi kannustavaa ja mukavaa työyhteisöä.


Osoite: Matti Alangon katu 31 C, 13130 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat