Kesän leirit tarvitsevat kesänuorisotyönohjaajaa leirityöhön. Kiipun kesäkoti odottaa juuri sinua.

Palkkaamme kesätyöntekijän leirityöhön ajalle 27.5. - 30.6.2024. Omalla olemuksellasi, osaamisellasi, innostuksella, oma-aloitteellisuudella ja rohkealla itsenäiselläkin työskentelyllä toteutat yhdessä ohjaajatiimien kanssa kesän 2024 parhaat leirikokemukset.
Rippikoululeirille osallistut ohjaaja- ja opetusvastuulla, joten kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan opiskelijana olet juuri hakemamme henkilö. Varsinkin kun leirikesääsi kuulu myös 1.-6. luokkalaisten lastenleiri ohjaajan tehtävät osana leiritiimiä. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja ennen tehtävässä aloittamista on esitettävä hyväksyttävä rikoustaustaote, joka tarvitaan alaikäisten kanssa toimittaessa.

Joonas Halminen, joonas.halminen@evl.fi, p. 050 415 1773
Teemu Salminen, teemu.salminen@evl.fi, p. 050 415 1770

Jokioisten seurakunta on ihmisen kokoinen, läheinen ja lämminhenkinen maalaisseurakunta Lounais-Hämeessä. Hyvät kulkuyhteydet tuovat etäämmältäkin osallistumaan ja toteuttamaan seurakunnan elämää. Taitava, oma-aloitteinen ja innostuva työyhteisö tarjoaa riittävät mahdollisuudet toteuttaa kirkon tehtävää Jokioisilla.

Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.

KirkkoRekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja työnhakuvinkkejä lähes päivittäin. Ota @kirkkorekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja X:ssä!