Kesätyöntekijä siivoustyöhön, Pielavesi - Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymä

Kesätyöntekijä siivoustyöhön, Pielavesi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä hakee Nilakan seurakuntaan, Pielaveden yksikköön siivoustyöhön yhden 16 vuotta täyttäneen kesätyöntekijän ajalle 1.6. -30.6.2024.

Työaika on 30 h/vko. Palkkaus on 1054.36 €/kk.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 29.2.2024 KirkkoRekryn kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ylä-Savon seurakuntayhtymä
Ritva Sipola
siivoustyönohjaaja
ritva.sipola@evl.fi

Ylä-Savon seurakuntayhtymässä on viisi itsenäistä evankelis-luterilaista seurakuntaa (Iisalmi, Lapinlahti, Nilakka, Sonkajärvi ja Varpaisjärvi). Seurakuntayhtymä on perustettu vuonna 2011, ja sen tehtävänä on huolehtia jäsenseurakuntien omaisuuden hoidosta, hautaustoimesta, toimistopalveluista, viestinnästä sekä talous- ja henkilöstöhallinnosta. Tavoitteena on tukea seurakuntien hengellisen perustehtävän toteuttamista. Jäseniä on yhteensä 29 058 (31.12.2023). Työntekijöitä on yhteensä noin 85.

72400 Pielavesi

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.