Kesävahtimestari Velkuan kirkko - Naantalin seurakuntayhtymä

Velkuan kirkkoon Palvan saaressa etsitään nuorta kesävahtimestaria ajalle 19.6.- 31.7.2024.

Hakuaikaa jatkettu, entiset hakijat huomioidaan!
Tehtävänä on kirkon päivystys aukioloaikoina (keskiviikosta sunnuntaihin) ja hautausmaan hoidolliset tehtävät.
Tehtävään sisältyy asiakaspalvelua, kirkon siivousta sekä toimiminen suntion apuna kirkollisissa toimituksissa. Satunnaisesti myös muiden kirkkojen päivystys voi tulla kyseeseen.
Työaika on 30 tuntia / viikko. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä, joista maksetaan erillinen korvaus. Myös aikaisempi vahtimestarikokemus huomioidaan.
Hakijan pitää olla rippikoulun käynyt ja 16 vuotta täyttänyt.
Haku kirkkorekryohjelman kautta
Lisätietoja antaa johtava seurakuntamestari Ilkka Puonti puh. 040 130 8370 keskiviikko-sunnuntai

johtava seurakuntamestari Ilkka Puonti puh. 040 130 8370 keskiviikko-sunnuntai

Kiinnostaisiko sinua työskennellä idyllisessä saaristolaisympäristössä luonnon rauhassa. Naantalin seurakuntayhtymässä saat tehdä monipuolisesti työtä ainutlaatuisessa ympäristössä pienessä, rennon avoimessa työyhteisössä. Liity siis joukkoomme!

Naantalin seurakuntayhtymän muodostavat yhdessä Naantalin alueen evankelisluterilaiset seurakunnat: Merimasku, Naantali ja Rymättylä. Seurakuntayhtymän tehtävänä on huolehtia yhtymän muodostavien seurakuntien talous- ja palkkahallinnosta, kiinteistöistä, hautaustoimesta, yhteisestä viestinnästä ja ympäristötyöstä.

Piispantie 2
21100 Naantali

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.