Skip to main content
Kiinteistötoimen tekninen kiinteistönhoitaja - Porvoon seurakuntayhtymä

Kiinteistötoimen tekninen kiinteistönhoitaja
- tekee seurakuntayhtymän kiinteistöjen teknistä hoitoa ja ylläpitoa yhdessä sidosryhmien/palveluntuottajien kanssa;
- on mukana kiinteistötoimen toimintojen ja palvelujen kehittämisessä ja laadullisessa parantamisessa;
- vastaa energiaseurannasta ja osallistuu ympäristötyöhön;
- huolehtii omalta osaltaan kustannustehokkuudesta;
- yhteistyössä kiinteistötoimen työnjohtajan kanssa suunnittelee, seuraa ja vastaa määräaikaishuolloista ja -kunnossapitotöistä sekä viranomaistarkastuksista;
- toimii joissakin tehtävissä kiinteistötoimen työnjohtajan sijaisena;
- tarkastaa osittain kiinteistötoimen kustannuspaikalle tulevia laskuja;
- suorittaa muut esihenkilön antamat tehtävät.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinteistöalan tutkintoa, kokemusta teknisenä kiinteistönhoitajan toimimisesta sekä asiakaspalvelutaitoja. Kokemus vahtimestarin / talonmiehen työtehtävistä luetaan eduksi.

Työssä tarvitaan tietotekniikan osaamista, kiinteistötekniikan (mm. palo- ja sprinklerijärjestelmien), rakennusautomaatiojärjestelmien sekä kirkonpalvelustyön erityisluonteen ymmärtämistä. Käytössämme on mm. TyövuoroVelho, Granlund Manager, eValvomo, Prime ja SAP-pohjainen reskontra. Hakijalla tulee olla ajokortti.

Etsimämme henkilö on reipas ja ulospäinsuuntautunut, ja osaa toimia tehtävässään itsenäisesti, vastuullisesti ja palveluhenkisesti sekä tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme myös kiinnostusta kirkkorakennuksia, historiaa ja kirkkotaidetta kohtaan. Palkattava henkilö perehdytetään työhönsä.

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 403 (tehtäväkohtainen palkka 2 450 €/kk). Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää (84-313 €/kk) sekä henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa suorituslisää. Työaika on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen yleistyöaika (38,25 h/ vk).

Porvoon seurakuntayhtymässä on tarjolla mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut.

Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan koeajan puitteissa. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Haku päättyy 3.12.2023 klo 23.59. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.porvoonseurakunta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa ma 20.11. ja ma 27.11. klo 8-9 kiinteistö- ja hankintapäällikkö Krista Eloneva, puh. 040 488 9009, krista.eloneva(at)evl.fi.

Tietoja organisaatiosta

Porvoon seurakuntayhtymä

Porvoon seurakuntayhtymä on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa monia erilaisia tehtäviä. Yhtymä hoitaa yhteiset toiminnot, jotka tukevat työtä Porvoon suomalaisessa seurakunnassa ja Borgå svenska domkyrkoförsamlingissa. Seurakuntayhtymässä on noin 50 työntekijää ja seurakunnissa suurin piirtein saman verran.

Työntekijämme saavat kehittyä kouluttautumalla omalla työalallaan. Tarjoamme myös työterveydenhuoltoa yli lakisääteisen minimitason, esimerkiksi fysioterapiaa ja lyhytpsykoterapiaa. Lisäksi tarjoamme työntekijöille hyvinvointi- sekä lounasedun.

Porvoon seurakuntayhtymällä on kirkon ympäristödiplomi.

Tervetuloa meille töihin!


Osoite: Lundinkatu 5, 06100 Porvoo

Sinulle suositellut työpaikat