Kirkkoherra - Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli

Tuomiokapituli julistaa haettavaksi Ulvilan seurakunnan kirkkoherran viran

Kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla kirkkovaltuustossa.

Tuomiokapituli on määritellyt Ulvilan seurakunnan kirkkoherran viran erityiset tarpeet seuraavasti:
1. hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja työyhteisötaidot;
2. kyky toimia tasapuolisena ja tasa-arvoa edistävänä johtajana;
3. hyvä paineensietokyky;
4. halu toimia seurakunnan jumalanpalveluselämässä ja sen kehittämisessä;
5. neuvottelutaitoinen muutosjohtaja.

Kirkkoherran virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon ja seurakuntatyönjohtamisen tutkinnon suorittanut pappi.

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Hakemuksen liitteiksi vaaditaan nimikirjanote ja lääkärintodistus.

Hakuaika päättyy 6.3.2024 kello 15.00.
Tämän jälkeen hakijoille lähetetään kirjallinen haastattelulomake, jossa kysytään mm. viran erityisiin tarpeisiin liittyvästä soveltuvuudesta. Lisäksi hakijoiden on varauduttava saapumaan tuomiokapitulissa toteutettavaan haastatteluun 20.3.2024.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella täällä. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille osoitettuna osoitteella Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli os. Hämeenkatu 13, 20500 TURKU.

Ohjeita hakemuksen täyttämiseen:
Nimikirja liitetään kohtaan Ansioluettelo
Lääkärintodistus liitetään kohtaan Liitetiedosto.

Nimikirjassa ja CV:ssä olevat asiat otetaan huomioon tuomiokapitulin laatimassa ansiovertailussa. Huolehdithan, että kaikki keskeiset asiat ovat näkyvissä näissä asiakirjoissa. Nimikirjanotteen voi pyytää tuomiokapitulista tarkastettavaksi ennen sen liittämistä hakemukseen.

Kirkkoherra Marianne Känä, p. 044 735 0610, marianne.kana@evl.fi
Pappisasessori Jani Kairavuo, p. 040 1308310, jani.kairavuo@evl.fi
Hiippakuntapastori Pauliina Järvinen, p. 0400 126515, pauliina.jarvinen@evl.fi

ULVILAN SEURAKUNTA

Ulvilan seurakunta on vanha ja vahva seurakunta. Seurakunnassa on runsaat 9000 jäsentä ja kirkkoja on kaksi: keskiaikainen Ulvilan Pyhän Olavin kirkko ja Kullaan kirkko. Seurakunta tarjoaa kirkkoherran työlle erinomaiset edellytykset. Yhteistyö luottamushenkilöiden kanssa on sujuvaa, talous on kunnossa ja työyhteisö on toimiva ja luotettava. Nuorisotyö ja varhaiskasvatus ovat vuosikausia olleet seurakunnan vahvuuksia.

Pappilantie 7 A
28450 Vanha-ulvila

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.