Seinäjoen seurakunnan pääkirkkoon Lakeuden Ristiin haetaan kesäksi kirkon oppaita/kahvilatyöntekijöitä

Seinäjoen seurakunta hakee neljää kirkon opasta/kahvilatyöntekijää Lakeuden Ristiin 10.6.-4.8.24 väliseksi ajaksi.

Kohtaat päivittäin turisteja, jotka tulevat Alvar Aallon arkkitehtuuriin tutustumaan tai Lakeuden Ristiin hiljentymään.

Oppaana ja Mission Cafen työntekijänä edustat ev.lut. seurakuntaa. Kirkon aulassa on mahdollisuus kahvitella ja vastaat työssäsi siitä, että kahvila on toimiva ja siisti. Asiakaspalvelu, kahvinkeitto, jäätelönmyynti ja tilitykset päivittäin kuuluvat tehtävääsi sekä vahtimestarien avustaminen kirkossa tarpeen mukaan.

Työssä tarvitset hyvää suomen ja englannin puhekieltä, taidon kohdata eri ikäisiä eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Teet työtä työparin kanssa, tiimissä teitä on yhteensä neljä henkilöä, sekä työskentelet yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa eri tilanteissa.
Täsmällisyys, avoimuus, rohkeus ja tilannetaju ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä työssä. Tarvitset myös suoritetun hygieniakoulutuksen.

Työaika klo 10.15-17.45 välillä, viikkotyöaika 20-38,25 h/viikko.

Palkka 11,12 €/tunti.

Haastattelut pe 15.3.24.

Yksi perehdytysiltapäivä viikolla 21.

Lähetyssihteeri Pia Ketola, puh. 050-385 0445, pia.ketola@evl.fi
Palvelupäällikkö Katja Peltokoski, katja.peltokoski@evl.fi

Seinäjoen seurakunta on Seinäjoen yli 65 000 asukkaan kaupungin alueella sijaitseva noin 200 eri alojen ammattilaisen yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Meitä työskentelee kaupungin neljällä, omaleimaisella alueella: keskustassa toimii Seinäjoen alueseurakunta, Nurmossa, Ylistarossa ja Peräseinäjoella on omat kappeliseurakuntansa. Lisäksi meillä on kolme leirikeskusta, ne sijaitsevat Nurmossa, Peräseinäjoella ja Ähtärissä.

Seinäjoen seurakunta tunnetaan yhteisönä, jonka jäsenyyttä, työtä ja työn tuloksia arvostetaan. Meillä jokainen tulee kohdatuksi lämpimästi ja avoimesti, ja kuulluksi omana itsenään. Vahvistamme yhteisöllisyyttä kutsuen jokaista lähetyskäskyn mukaisesti Jumalan yhteyteen, välittämään lähimmäisistä ja pitämään huolta luomakunnasta. Me pohjalaiset olemme tunnetusti yritteliästä väkeä, mikä seurakunnan toiminnassa näkyy voimissaan olevana kökkähenkenä, vapaaehtoistyöt ja talkoilla tekeminen ovat voimissaan.

Tervetuloa Seinäjoen seurakuntaan!

Koulukatu 24
60100 Seinäjoki

• Seinäjoen seurakunta - Savuton työpaikka
  • Tutustu työnantajaan

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.