Kirkon opas, Miehikkälän kirkko - Haminan seurakunta

Etsimme palvelualtista, joustavaa ja luotettavaa sekä yhteistyötaitoista kirkon opasta ajalle 1.7.-28.7.2024. Työhön ei vaadita aikaisempaa työkokemusta, sinut perehdytetään tehtävääsi.

Tehtäviisi kuuluu mm. kirkkovieraiden vastaanotto, opastus, siistimis- ja järjestelytehtäviä sekä mahdollisesti muita sinulle osoitettavia tehtäviä.

Keittiö- ja kiinteistöesimies Sini Metsämuuronen p. 050 336 7592, sini.metsamuuronen@evl.fi

Haminan seurakunnassa ja Miehikkälän kappeliseurakunnassa saat ainutlaatuisen historiallisen työympäristön ja mukavan työtiimin.

Seurakuntamme on alueellisesti laaja. Siihen kuuluvat myös Virolahden ja Miehikkälän kappeliseurakunnat. Seurakunnalla on neljä kirkkoa ja yksi kyläkirkko. Seurakuntaamme mahtuu monenlaisesta perinteestä ammentavaa hengellisyyttä sulassa sovussa. Meitä yhdistää leppoisa ja erilaisuutta hyväksyvä ilmapiiri. Haluamme Haminan seurakunnassa pitää ovet auki: lähteä liikkeelle ihmisten keskuuteen ja kutsua ihmisiä mukaan toimintaan.

Muurikkalantie 6
49700 Miehikkälä

Jätä avoin hakemus

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.