Kokki - Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä

Tampereen seurakuntien Aito-keskus sijaitsee luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä Aitolahdella Näsijärven rannalla, noin 25 kilometriä Tampereen keskustasta ja Rajalan leirikeskus sijaitsee Kurussa, noin 50 km pohjoiseen Tampereelta.

Kiinteistö- ja leirikeskuspalvelut

AitO keskus, Kirjoniementie 15. Tampere
Rajalan leirikeskus, Valkeajärventie 240, 34300 Kuru

KOKKI
6 paikkaa
Hakuaikaa jatketaan 10.3.2024 asti.

Tehtävänkuvaan kuuluu mm. ruoanvalmistus, leipominen, asiakaspalvelu ja puhtaanpito. Odotamme koulutusta ja kokemusta sekä kykyä työskennellä kiireenkin keskellä. Arvostamme huolellisuutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Erityisruokavalioiden tuntemus katsotaan eduksi.

- vuorotyön ja julkisen liikenteen puuttumisen vuoksi oman ajoneuvon käyttö välttämätön
- työaika 114 h 45 min / 3 viikkoa, sisältää aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja
- työsuhteen kesto 2-3 kk aikavälillä 1.6.-31.8.
- palkkaus KirVESTES vaatimusryhmä 401 (2169,88 € / kk)

soila.muurikainen@evl.fi

Kirjoniementie 15
33680 Tampere

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.