Skip to main content
Kokki, Lauttasaaren seurakunta - Helsingin seurakuntayhtymä

Lauttasaaren seurakunta etsii innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä kokkia kirkon lounasravintolaan, Kirkkokahvilaan. Tarjolla on mielenkiintoinen mahdollisuus vaikuttaa koko lounasravintolan ja seurakunnan catering-toiminnan konseptin kehittämiseen.

Tehtävä on määräaikainen alkaen 01.01.2024 ja kestäen vuoden 2024 loppuun asti.

Tehtävänäsi on Lauttasaaren kirkon lounasravintolan ja kahvilan toiminnasta vastaaminen sekä sen kehittäminen yhdessä työparin kanssa. Kirkkokahvila toimii seurakuntalaisten kohtaamis- ja etätyöpaikkana sekä kokoustilana. Se on kirkon sydän, jossa seurakuntalaiset tapaavat toisiaan ja työntekijöitä kotoisassa ilmapiirissä. Kirkkokahvila tarjoaa myös catering-palveluita elämän suuriin ja pieniin juhliin.

Tehtäviin kuuluu: 1. lounasravintolan toiminnan suunnittelu, toteutus ja kehittäminen 2. raaka-aineiden tilaaminen 3. reseptiikan suunnittelu 4. lounas-, kahvila- ja kokoustarjoilujen valmistaminen 5. keittiön ja kahvilan siisteys ja ylläpito 6. omavalvonta 7. catering-toiminnan kehittäminen 8. taloushallinto ja tulostavoitteellisuus

Edellytämme hakijalta hygienia- ja anniskelupassia (tai valmiutta niiden hankkimiseen), kokemusta ammattimaisesta ruoan valmistamisesta sekä ymmärrystä ravintolan hallinnosta.

Tarjoamme: 1. kiinnostavan mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan menestyksekästä lounas-kahvilaa 2. mahdollisuuden monipuolisen ja kokeilevan ruokalistan luomiseen 3. täysin uudistetut ravintolatason työtilat 4. aktiivisen työympäristön urbaanissa kyläyhteisössä 5. koko työyhteisön tuen

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 502 mukaan (2683,20 €/kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän kautta perjantaihin 8.12.2023 klo 23:59 mennessä. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://lauttasaarenseurakunta.fi
http://facebook.com/Kirkkokahvila

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. kirkkoherra Maija Saario, p. 050 466 4150 / maija.saario@evl.fi

Tietoja organisaatiosta

Helsingin seurakuntayhtymä, Lauttasaaren seurakunta

Haluaisitko osaksi merkityksellistä, iloista ja kehityshenkistä yhteisöä sekä mahtavat kollegat?

Seurakuntamme ylpeys on kirkko keskellä kylää. Uudistettu kirkko on matalan kynnyksen kohtaamispaikka aivan kaikille. Haluamme olla moniääninen yhteisö, jossa opimme toisiltamme. Olemme seurakunta, jossa avarakatseinen hengellisyys on arvossa. Tarjoamme mahdollisuuksia monenlaiseen hengelliseen etsintään ja tarpeeseen. Seurakunnan merellinen ympäristö tarjoaa oman tukensa hengelliseen kasvuun. Näemme vastuumme ympäristöstämme. Tulla, olla ja toimia on strategiamme, minkä toteuttamisessa auttaa yhteisön tukena toimiva laaja ja innostunut vapaaehtoisten verkosto.

Lauttasaari on n. 25 000 asukkaan koti ja seurakuntaan kuuluu 12 500 jäsentä. Seurakunnassa on työntekijöitä 22.


Osoite: Myllykallionrinne 1 B, 00200 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat